Keystone logo
WU - Vienna University of Economics and Business Masterat în managementul lanțului de aprovizionare
WU - Vienna University of Economics and Business

Masterat în managementul lanțului de aprovizionare

Vienna, Austria

4 Semesters

Engleză

La zi

08 Mar 2025*

Oct 2025

Request tuition fees

În campus

* 8 octombrie; Termen de prioritate I | 8 ianuarie; Termen de prioritate II | 8 martie; Termen de prioritate III

* Taxa standard de școlarizare este de 363,36 EUR pe semestru, dar există o perioadă fără școlarizare (doar pentru UE/SEE) până la sfârșitul duratei standard a programului.

Introducere

Managementul lanțului de aprovizionare MSc se concentrează pe analiza, proiectarea, gestionarea și operarea lanțurilor de aprovizionare în industriile de producție și servicii profesionale. Folosind o definiție largă a managementului lanțului de aprovizionare (SCM), problemele lanțului de aprovizionare sunt abordate în medii de profit și non-profit. Primul include comercianții cu amănuntul, angrosiștii, furnizorii de servicii logistice, producătorii și furnizorii, în timp ce al doilea include sectorul public și organizațiile neguvernamentale, de exemplu în domeniul logisticii în caz de dezastre.

Sistemele informatice avansate sunt un factor important pentru managementul de ultimă generație a lanțului de aprovizionare. Se va analiza adecvarea sistemelor de informare și planificare a lanțului de aprovizionare, cum ar fi sistemele de planificare și control al producției, precum și sistemele de gestionare a depozitelor, transporturilor și planificare avansată, dar și instrumentele adecvate ale sistemelor de informații geografice pentru transport. Mai mult, vor fi analizate și proiectate modele de lanțuri de aprovizionare, iar problemele complexe de decizie în SCM vor fi discutate prin utilizarea metodelor și instrumentelor adecvate. Se va analiza lanțurile de aprovizionare din perspective micro și mezo (de exemplu, procesele de transport și logistică).

Programul de studii a atins un loc excepțional al 2-lea în QS World University Masters in Supply Chain Management Ranking 2023.

Acreditări

Despre Școală

Întrebări