Keystone logo
WU - Vienna University of Economics and Business

WU - Vienna University of Economics and Business

WU - Vienna University of Economics and Business

Introducere

Despre UE

WU este o renumită universitate publică de afaceri și economie din Viena, Austria. WU are perspective internaționale și lucrează activ pentru a-și asigura responsabilitatea socială ca instituție de învățământ pentru liderii de mâine.

Ce diferențiază WU

Dacă decideți să studiați la WU, nu veți primi numai o educație bine rotundă academic, ci și calificările și pregătirea de care aveți nevoie pentru a vă asuma responsabilitatea în afaceri și societate. Studenții de la WU dobândesc setul divers de abilități de care au nevoie pentru a ajuta la confruntarea cu provocările economice, sociale, legale și ecologice ale timpului nostru.

3 acreditări: EQUIS, AACSB și AMBA

Mai puțin de 1% dintre universitățile din întreaga lume pot solicita o triplă acreditare de către EQUIS, AACSB și AMBA, cele mai bine respectate trei agenții de acreditare. WU este una dintre singurele șase universități din lumea germanofonă care aparțin acestui grup exclusiv de școli.

134731_BBE-Programm-Kern.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Financial Times European Business School Ranking 2020

În cel mai recent clasament al Financial Times European Business School, WU s-a clasat pe locul 34 din cele 90 de școli de afaceri europene de top clasate anul acesta. WU a crescut cu 7 locuri față de anul trecut, obținând unul dintre cele mai bune rezultate de când a fost inclus în acest clasament.

Predare excelentă condusă de cercetare și cercetare

WU găzduiește cercetătorii care se clasează printre cei mai buni din disciplinele lor. Studenții noștri beneficiază de asemenea de activitățile de cercetare ale UA, deoarece cursurile predate la WU se bazează pe cele mai noi descoperiri de cercetare pentru a se asigura că cunoștințele și abilitățile WU îi învață pe studenții săi de ultimă oră și sunt actualizate.

WU împlinește inovația

Inovația are o lungă tradiție la WU. WU este o universitate care nu numai că recunoaște tendințele actuale, dar le cuprinde din timp. Inovațiile recente de la WU includ înființarea Institutului de cercetare pentru criptoeconomie. Acest nou domeniu de cercetare se concentrează pe tehnologiile blockchain, digitalizarea și viitorul internetului.

100 de țări: un mediu internațional

Viena atrage un corp de studenți extrem de internațional, iar WU găzduiește 23.000 de studenți din peste 100 de țări. WU se mândrește, de asemenea, cu o facultate extrem de internațională. Ca student, beneficiați de experiența cuprinzătoare pe care profesorii noștri au dobândit-o la universități de prestigiu din întreaga lume. Toate acestea contribuie la mediul extrem de internațional pe care WU trebuie să îl ofere.

134732_DSC03359_Andi_Kapounek.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

250 de universități partenere: o rețea globală

Vă interesează să petreceți un semestru în străinătate, să zicem, Londra sau Shanghai? Rețeaua cu aproximativ 240 de universități partenere din întreaga lume oferă studenților noștri de licență oportunități de schimb la cele mai renumite universități din Europa, cum ar fi Copenhaga Business School sau Universitatea Bocconi, precum și școli cu profil înalt din Asia, Australia și America de Nord și de Sud.

134729_RaimoRudiRumpler-1440.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Asistență pentru carieră

Centrul de carieră ZBP al UE oferă servicii de consultanță și suport studenților pentru a-i ajuta să găsească un loc de muncă atractiv și pentru a-și susține dezvoltarea carierei chiar înainte de absolvirea lor. În fiecare an, Centrul de carieră afișează peste 2.000 de anunțuri de muncă. Acesta servește ca un punct de contact fiabil, care vă va ajuta cu primul pas către cariera de vis. Odată cu înființarea Centrului de antreprenoriat WU, WU a pus recent accentul special pe startup-uri și pe oportunitățile de carieră atractive disponibile antreprenorilor. Înființarea centrului demonstrează clar că WU recunoaște inovația și gândirea antreprenorială ca abilități cheie pentru viitor. Centrul de antreprenoriat WU este hub-ul universității pentru toți studenții interesați să înceapă propria afacere.

O conexiune pe termen lung

Alumniile sunt o parte importantă a comunității WU. Printr-o rețea internațională cu hub-uri din întreaga lume, evenimente de rețea, discuții de grup și o linie directă pentru alma-mater-ul tău - elevii rămân în legătură cu WU o viață întreagă.

134730_RaimoRudiRumpler-6240_Studentlife.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Locație

Viena deține de mai mulți ani topul în topul „calității vieții”, emis de firma de consultanță internațională Mercer. Anul trecut, Viena a fost, de asemenea, numărul 1 în clasamentul „Cele mai bune orașe pentru start-up-uri”, iar anul acesta a fost în topul clasamentului „Cele mai verzi orașe” din lume. Campus WU este situat în inima Vienei, chiar lângă parcul Prater, o oază verde de 6 km² în mijlocul orașului. Campus WU are o arhitectură modernă, multe zone comunicative pentru idei schimbătoare și o varietate de locuri pentru a mânca. Terenurile unice și colorate ale campusului sunt aproape un mic oraș pentru sine. Cu aceste avantaje, WU atrage multă atenție la nivel internațional.

Panoramic view of the Campus WU

Statistică

100 de țări: un mediu internațional

Viena atrage un corp studențesc foarte internațional, iar WU găzduiește 23.000 de studenți din peste 100 de țări. WU se mândrește, de asemenea, cu o facultate foarte internațională. În calitate de student, beneficiați de experiența cuprinzătoare pe care profesorii noștri au câștigat-o la universități prestigioase din întreaga lume. Toate acestea contribuie la mediul extrem de internațional pe care WU îl oferă.

250 de universități partenere: o rețea globală

Ești interesat să petreci un semestru în străinătate, de exemplu, în Londra sau Shanghai? Rețeaua WU de aproximativ 240 de universități partenere din întreaga lume oferă studenților noștri de licență oportunități de schimb la cele mai renumite universități din Europa, cum ar fi Copenhagen Business School sau Universitatea Bocconi, precum și școli de mare profil din Asia, Australia și America de Nord și de Sud.

  Caracteristici Campus

  Sprijin în carieră

  Centrul de carieră ZBP al WU oferă servicii de consiliere și asistență studenților pentru a-i ajuta să găsească un loc de muncă atractiv și pentru a-și sprijini dezvoltarea carierei chiar înainte de a absolvi. În fiecare an, Centrul de carieră postează peste 2.000 de anunțuri de angajare. Acesta servește ca un punct de contact de încredere care vă va ajuta cu primul pas către cariera de vis. Odată cu înființarea Centrului de Antreprenoriat WU, WU a pus recent un accent deosebit pe startup-uri și pe oportunitățile atractive de carieră disponibile pentru antreprenori. Înființarea centrului demonstrează în mod clar că WU recunoaște inovația și gândirea antreprenorială ca abilități cheie pentru viitor. Centrul de antreprenoriat WU este centrul universității pentru toți studenții interesați să-și înceapă propria afacere.

  O conexiune pe termen lung

  Absolvenții sunt o parte importantă a comunității WU. Printr-o rețea internațională cu hub-uri din întreaga lume, evenimente de networking, discuții și o linie directă cu alma mater – absolvenții rămân în legătură cu WU toată viața.

  Locație

  De mulți ani, Viena deține primul loc în clasamentul „calitatea vieții” emis de firma internațională de consultanță Mercer. Anul trecut, Viena a fost și pe locul 1 în clasamentul „Best Cities for Startup-uri”, iar anul acesta s-a clasat pe primul loc în clasamentul „World’s 10 Greenest Cities”. Campus WU este situat în inima Vienei, chiar lângă parcul Prater, o oază de verdeață de 6 km² în mijlocul orașului. Campus WU se mândrește cu arhitectură modernă, multe zone de comunicare pentru schimbul de idei și o varietate de locuri pentru a lua masa. Terenurile unice, colorate ale campusului sunt aproape un mic oraș în sine. Cu aceste avantaje, WU atrage multă atenție la nivel internațional.

   Clasamente

   Clasamentul școlii europene de afaceri Financial Times 2022

   În cel mai recent clasament al școlilor europene de afaceri Financial Times, WU s-a clasat pe locul 43 din 95 de școli de afaceri europene de top clasate în acest an.

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Vienna

    WU Wirtschaftsuniversität Wien Vienna University of Economics and Business

   Întrebări