Keystone logo
University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

Introducere

începuturi

Universitatea de Economie și Inovare din Lublin (WSEI) a fost stabilită pe baza permisiunii ministrului educației și sportului din 24 octombrie 2000. WSEI este înregistrată în registrul instituțiilor de învățământ superior profesional din cadrul Ministerului Științei și Învățământului Superior cu numărul 57. Fondatorul Universității este Fundația Poloneză a Centrelor de Industrializare a Oportunităților "OIC Poland", care este organizația non-guvernamentală privată, cu sediul la Lublin. Fundația a fost înființată în 1991 la inițiativa membrilor societății locale, care au fost interesați de stimularea dezvoltării socio-economice a regiunii Lublin.

Misiunea noastră

Misiunea WSEI este de a pregăti profesioniștii cu înaltă calificare care să poată îndeplini standardele europene și care apoi să consolideze potențialul resurselor umane și să consolideze capacitatea instituțiilor guvernamentale locale de a gestiona finanțele publice, planificarea strategică sau absorbția și gestionarea Fondurile UE. În contextul dezvoltării economice a regiunii, acele domenii de activitate menționate sunt principalele provocări cu care se va confrunta sectorul public și privat în următorii câțiva ani.

Realizări

Credem cu tărie că activitatea educațională a universității noastre va aduce un impact imens asupra dezvoltării oportunităților de carieră pentru elevii noștri în beneficiul regiunii Lublin. Suntem foarte mândri de poziția pe care WSEI a realizat-o de-a lungul anilor. Nu ne putem gândi la aceste realizări fără a menționa persoanele care au contribuit la crearea structurilor sale de la început și o fac astăzi.

Educație

Datorăm succesul nostru, în principal, unui nivel înalt de educație, care combină cunoștințele academice cu o relație strânsă și o practică de viață socio-economică, foarte rară în rândul școlilor superioare. Nivelul înalt al procesului educațional este menținut de un personal didactic selectat cu gradul ridicat de diplomă academică și de experiența academică necesară. O mare parte a personalului are, de asemenea, o experiență practică semnificativă derivată din activitatea non-academică. O astfel de echipă excelentă este o garanție a unui nivel înalt de educație legat de realitățile economice din regiunea noastră, îndeplinind cerințele UE.

Locații

  • Lublin

    ul. Projektowa 4, , 20-209, Lublin

    Întrebări