Keystone logo
WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

Introducere

WSB University in Gdansk îi pasă de studenții săi. Infrastructura adecvată influențează pozitiv confortul studiului. Am pregătit pentru tine laboratoare moderne de învățare cu echipamente și software de înaltă clasă și spațiu pentru învățare și relaxare. În plus, clădirile sunt potrivite pentru persoanele cu dizabilități. Este o plăcere pură să studiezi într-un asemenea loc.

Practicitatea este prioritatea noastră

WSB University in Gdansk este o școală care oferă în mare parte cursuri practice. Aceasta este una dintre caracteristicile noastre distinctive. Fiind singurii din regiune, oferim cursuri într-un sistem dual, ceea ce înseamnă că aproximativ 50% dintre disciplinele dintr-o anumită specialitate la studiile cu frecvență redusă se referă la cursuri executate la sediul partenerului nostru de afaceri. Datorită acestui fapt, studenții noștri dobândesc cunoștințe practice, precum și abilități pe care le vor putea folosi în cariera lor profesională, în viitor. Clasele sunt conduse de profesori-practicieni în care teoria se confruntă cu cazuri din viața reală. Studenții pot primi, de asemenea, răspunsuri la întrebări absorbante care privesc aspecte practice ale profesiei pe care o studiază.

WSB ajută, de asemenea, la inițierea unei cariere profesionale. În fiecare an, Biroul de Cariere oferă peste 1000 de oferte de practică profesională, stagiu și muncă în companii cu profiluri de activitate variate. Acesta este motivul pentru care studenții pot utiliza practic cunoștințele dobândite în timpul studiilor și pot obține un venit suplimentar.

Departamentul Relații Internaționale

Departamentul de Relații Internaționale de la WSB University in Gdansk este foarte activ nu numai în achiziționarea zilnică de studenți străini, ci și în a-i ajuta în procesul de adaptare la școală. Departamentul organizează cursuri de limbă pentru străini, zile de adaptare și ateliere culturale și ajută la găsirea de cazare.

Deoarece există diverși cetățeni care lucrează în departament, inclusiv nepalezi, ucraineni și polonezi, suntem capabili să înțelegem studenții noștri străini și să le oferim serviciile de care au nevoie.

Studiați pentru mai puțin și aplicați pentru studiul nostru de cofinanțare UE!

Locații

  • Gdańsk

    aleja Grunwaldzka 238a,, 80-266, Gdańsk

Întrebări