Keystone logo
© WSB University
WSB University - Akademia WSB

WSB University - Akademia WSB

WSB University - Akademia WSB

Introducere

Universitatea WSB nu numai că stabilește standardele educației pe piața poloneză, dar și-a consolidat și poziția pe piețele externe, devenind un partener instituțional puternic în domeniul educației și cercetării. Acest lucru este confirmat de locul 2 al înaltei Universități în clasamentul de internaționalizare din Polonia. Universitatea WSB a fost și este încă în fruntea universităților private din Polonia de mulți ani. Posibilitatea de a efectua o parte a studiilor în străinătate, stagii în străinătate, programe care permit obținerea simultană a două diplome - poloneză și străină, participarea la numeroase proiecte internaționale, sunt doar câteva dintre multele oportunități pe care le oferim studenților noștri.

Astăzi, Universitatea WSB este una dintre universitățile poloneze alese cel mai frecvent de candidații străini. Aproape 2.000 de studenți străini din 60 de țări din întreaga lume studiază în campusurile noastre. Universitatea WSB oferă programe de licență, masterat, doctorat și postuniversitare. Se poate alege dintre 15 domenii de studiu și peste 130 de specialități. Oferta noastră educațională a fost concepută pentru a răspunde cerințelor pieței moderne a muncii, astfel încât absolvenții noștri să devină competitivi pe piața muncii și să aibă oportunitatea de a urma cariere de succes. Ca universitate modernă, bazată pe cercetare, Universitatea WSB este implicată în diverse rețele științifice și este acreditată internațional de Fundația pentru Promovarea și Acreditarea Științelor Economice EPOQUS; Acreditare internațională CEEMAN IQA (de 6 ani de către CEEMAN - Asociația Internațională pentru Dezvoltarea Managementului în Societăți Dinamice); Eticheta EUR-ACE® acordată Universității timp de 5 ani de către Comisia de Acreditare a Universităților de Tehnologie (KAUT); și a fost premiat pozitiv cu Premiul de excelență în cercetare HR.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Clasamente

  Universitatea WSB Locul 3 în Polonia

  În prestigiosul Clasament al Universităților - Perspektywy 2021 , Universitatea WSB a ocupat locul 3 în Polonia (de la poziția 6 la 3-a față de anul precedent) și este singura universitate non-publică din afara Varșoviei care a fost clasată atât de sus. În clasamentul universităților academice, 2021 - Universitatea WSB a fost clasată pe locul 35 în Polonia (de la 42 la 35 în comparație cu anul precedent) printre toate universitățile publice și private cu dreptul de a acorda titlul de doctor.

  Au fost apreciate anumite domenii de studiu: Securitate Nationala - locul 4, Informatica - locul 5, Management - locul 12, Pedagogie - locul 13, Transport - locul 18, si Kinetoterapie - locul 24. Este o mare distincție pentru Universitatea WSB și succesul tuturor angajaților, studenților și absolvenților săi.

  Clasamentul universităților academice include 27 de indicatori grupați în șapte criterii: prestigiu, absolvenți pe piața muncii, potențial științific, eficacitate științifică, potențial științific, inovație și internaționalizare. Acest lucru îl face unul dintre cele mai extinse și transparente clasamente educaționale.

  Gala finală a avut loc pe 22 iunie 2021 la Centrul Olimpic din Varșovia. În cadrul Galei au fost acordate diplome pentru rectori ai celor mai bune universități. Diploma pentru Universitatea WSB a fost primită de Rector - Conf. univ. prof. dr. Zdzisława Dacko-Pikiewicz.

  Clasamentul Universității Perspektywy 2021 include marea majoritate a universităților din Polonia. Metodologia sa de clasificare a universităților și a anumitor domenii de studiu îl face o sursă importantă de informații pentru candidații la studii. La evaluarea universității, Comitetul de Clasament ține cont de vocea comunității academice și modifică indicatorii acesteia.

  Locații

  • Dabrowa Gornicza

   ul. Cieplaka 1C, 41-300, Dabrowa Gornicza

   Întrebări