Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute MS în managementul operațiunilor și analiză a lanțului de aprovizionare
Worcester Polytechnic Institute

MS în managementul operațiunilor și analiză a lanțului de aprovizionare

Worcester, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.050 / per credit *

Învățământ la Distanță, În campus

* se pot aplica taxe suplimentare

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Capacitatea de a livra eficient produse și servicii este esențiala succesului organizațional. În timp ce depun eforturi pentru excelență în operațiunile interne, organizațiile din aproape fiecare industrie se bazează pe lanțuri de aprovizionare complexe pentru a gestiona bunurile la nivel global și pentru a satisface cererea de produse și servicii. Sincronizarea fluxului de produse, informații și fonduri este complexă și din ce în ce mai mult posibilă de date, analize și noile tehnologii.

Masterul WPI în managementul operațiunilor și analiză a lanțului de aprovizionare, o diplomă desemnată de STEM, pregătește studenții pentru o carieră în gestionarea cererilor globale, distribuțiilor și îndeplinirii bunurilor și serviciilor. MS în operațiuni și analiză a lanțului de aprovizionare oferă studenților abilitățile și tehnicile practice de management de proiect necesare pentru a proiecta și gestiona un lanț de aprovizionare eficient, înțelegând în același timp cum să creați excelență în operațiunile și procesele dvs. Deoarece fiecare dintre acești factori poate afecta profitabilitatea unei organizații și satisfacția generală a clienților, profesioniștii cu pregătire atât în managementul operațiunilor, cât și în lanțul de aprovizionare devin o parte esențială a echipei de conducere a unei companii.

Masteratul în operațiuni și lanțul de aprovizionare este conceput pentru a oferi studenților o bază în trei domenii:

 1. Operațiuni: concentrate pe plan intern, cu accent pe piață pe atingerea excelenței
 2. Lanțul de aprovizionare: proiectarea și gestionarea unei rețele pentru a sprijini livrarea de la capăt la capăt a bunurilor și serviciilor
 3. Analiza operațiunilor: metode pentru a valorifica informațiile din date și pentru a sprijini luarea deciziilor

Elevii acumulează profunzime alegând specialități în două dintre aceste trei domenii. Diploma de master în operațiuni și analitică a lanțului de aprovizionare culminează într-un proiect real, bazat pe echipă, care asigură că studenții sunt pregătiți să aibă succes într-un mediu de afaceri tehnologic bazat pe date.

O diplomă de afaceri STEM Premier, școlarizare mai accesibilă

Există o nevoie presantă de ingineri, oameni de știință și programatori cu perspicacitate în afaceri și abilități de management. WPI se angajează să facă educația STEM mai accesibilă, iar Școala de Afaceri își face partea prin reducerea școlarizării pentru programele postuniversitare. Astăzi, o diplomă de primă clasă de la școala de afaceri a WPI este mai accesibilă ca niciodată, ceea ce înseamnă că puteți vedea o rentabilitate ridicată a investiției de la diploma dvs. chiar mai devreme.

Școala de Afaceri, înființată într-o universitate de premieră axată pe tehnologie, are expertiză și resurse educaționale de clasă mondială în tehnologie și afaceri și, prin urmare, este pregătită în mod adecvat pentru a oferi programe valoroase la nivel de absolvent care pregătesc studenții să aplice gândirea antreprenorială și să se transforme în roluri de conducere.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • -MSc Constructii si Management de Proiect cu Stagiu Industrial
  • Belfast, Regatul Unit
 • Master of Science în Leadership în Producție
  • Rochester, Statele Unite ale Americii
 • Master în Informatică și Inginerie Software
  • Schaffhausen, Elveţia