Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Introducere

SENSUL WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) înseamnă literalmente o "minge rotunda". Reprezintă toate elementele care există în natură și sugerează armonia care există în interiorul lor și între toți oamenii. Prin extensie, se referă de asemenea la originea vieții, precum și semințele de medicina orientală. Așa cum este adevărat despre toate lucrurile care sunt una cu natura, călătoria unui vindecator presupune realizarea echilibrului si armoniei in viata pacientilor, precum și vindecătorul. Cuplat cu sensul Wongu, logo-ul Universității din cele trei cercuri reprezintă tradițional Sam Taegeuk (trei Taiji), un simbol coreean care reprezintă cerul, uman, și pământul. Logo-ul își propune să prezinte modul în care trei mișcare și să lucreze împreună în armonie.

Wongu101

LOCALIZARE ȘI MEDIULUI

În Historic Nevada

În 1973, Nevada a devenit primul stat din Statele Unite să acorde licențe pentru practicienii medicinei orientale. Printre California si alte 20 de state, cu scoli de medicina orientala, Nevada iese în evidență ca fiind una dintre singurele trei state care recunosc doctori în medicina orientală, adică OMDs deosebire de acupuncturisti licențiat. Wongu, situate în această stare istorică, va apărea ca un lider in dezvoltarea de medicina tradițională orientală.

Las Vegas, ca centru al Lumii

Las Vegas este un loc de atracție la nivel mondial, care găzduiește o varietate de convenții internaționale, inclusiv expoziții de clasă mondială și conferințe pentru profesioniștii din domeniul medical o dată pe an. Acesta oferă o multitudine de hoteluri și centru de convenții opțiuni pentru colectarea de lider de practicieni și cercetători cu distanță convenabilă la aeroport. Las Vegas vizitatori și rezidenți, împreună cu comunitatea Universitatea Wongu, pot beneficia reciproc de oportunitățile care decurg din astfel de ansambluri globale și schimbul de cunoștințe mai largi. acces facil la astfel de resurse abundente se califică acest oraș ca o locatie premier pentru o scoala de medicina orientala.

Facilități lui Wongu

Universitatea Wongu are peste 12.000 mp. picioare în două clădiri adiacente, pentru a satisface nevoile atât educația, cât și didactice clinice. Cele doua cladiri gazduiasca clase spatioase, birouri administrative, o bibliotecă, zone de studenți și camera de zi, facultatea de bucătărie, și Wongu Health Center. Toate facilitățile sunt convenabil situate pe 8620 și 8630 S. Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; permițând studenților și facultatea de a utiliza linia 110 de autobuz pentru a călători în campus. In plus, Wongu oferă aproximativ 65 de locuri de parcare pentru studenți, profesori și personal.

Wongu Universitatea din structurile orientale Medicina au fost recent renovate; și, în special, Wongu Centrul de Sanatate, singura comunitate de predare clinica OM din Nevada, are o cameră frumoasă meditație, un salon pacient, dispensar pe bază de plante, birourile administrative și practicant, un salon intern si noua camere de tratament profesional. Sunt complet echipate sali de clasa cu materiale didactice, inclusiv plăci albe, grafice, proiectoare si ecrane, modele anatomice, și alte materiale didactice. Toate sălile de clasă conțin birouri, scaune și mese de tratament pentru demonstrație. Sala de clasă utilizată pentru clasele practicum este echipat cu 10 mese de tratament.

Locații

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări