Keystone logo
University of the Witwatersrand Master (clădire) în dezvoltarea de proprietate și de gestionare a
University of the Witwatersrand

Master (clădire) în dezvoltarea de proprietate și de gestionare a

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Aplicatii pentru 2017 sunt închise

Programul de la Wits Real Estate este singurul din Africa de Sud, care a fost evaluate de către cadre universitare internaționale independente (care sunt experți în domeniu) și judecat ca comparabile cu programe similare din Europa și America de Nord. Acest lucru permite Wits pentru a oferi o educație de clasă mondială dispune de personal calificat pe plan internațional, precum și unele dintre cele mai mari experți în piața locală. Spațiile de instruire sunt facilități moderne și casa de stat-of-the-art. Vă oferim posibilitatea de a obține o calificare imobiliar la praguri de cea mai mare concentrare de angajatori imobiliare de pe continentul african, care vă permite începe o carieră în piața cea mai sofisticat imobiliare în Africa.

Opțiuni de carieră

De proprietate (sau mai corect, real estate) se referă la terenuri și clădiri pentru utilizare ca case, birouri, magazine, restaurante, depozite, hoteluri, etc Aceasta reprezintă aproximativ jumătate din bogăția economică a lumii. Studii în acest domeniu permite să înțelegeți cum să investească în el, cum să-l gestioneze, cât de mult să-l vândă și cum să-l dezvolte. Aceasta ar putea permite, de asemenea, vă sfătuim pe alții cum să-l folosească. O diplomă în proprietate vă va permite să fi angajat atât în ​​sectorul public și privat de firme, care detin, dezvolta, utiliza sau pentru a administra proprietăți imobiliare sau acționează în calitate de consilieri. Puteți lucra, de asemenea, pentru instituțiile de servicii financiare, precum și firme care oferă servicii de consultanță pentru sectorul financiar. Următoarele sunt câteva dintre domeniile-cheie de afaceri în sectorul imobiliar.

Curriculum

Studii postuniversitare va permite să obțină fie o Diploma de studii postuniversitare, un Master in constructii (cu specializare în dezvoltare de proprietate și de management). Acesta din urmă este accesibil prin intermediul cursuri și un raport de cercetare (opțiunea predat), sau prin intermediul unei dizertație (opțiunea de cercetare). Diploma de Studii Postuniversitare este îndreptată către solicitanții cu un grad Bachelors trei ani, de obicei, într-o disciplină bunuri non-imobiliare. Candidații cu o diplomă în Real Estate se poate aplica, de asemenea, pentru a studia pentru Diploma de Studii Postuniversitare. Diplomă de studii aprofundate ar trebui să permită solicitanților de studiu pentru un Master de cercetare. Gradul de Master predate este îndreptată spre solicitanții cu un grad Onoruri în Real Estate, Economie, Finante, Comert, Contabilitate, Tehnologia Construcțiilor, Inginerie Civilă și de planificare. Intrare direct la Master de cercetare este permis pentru candidații cu Onoruri în Economie, Real Estate, finanțe și economie cu condiția ca acestea să poată demonstra competență în Econometrie și Metodologia de cercetare din studiile lor anterioare.

Curriculum-ul de Diploma de Studii Postuniversitare cuprinde 18 luni de studii time part-time. Master se referă la un an de studii full-time și doi ani de studii part-time.

De ce Wits?

Universitatea inteligența are o reputație construită pe cercetare și excelență academică. Inteligența este una din doar două universități din Africa clasat pe locul doi în clasamentele internaționale separate, ca o instituție de lider în lume și este singura universitate din țară care dispune în partea de sus de 1% din lume, în șapte domenii definite de cercetare în funcție de 2007 ISI clasamentele internaționale. În conformitate cu această tradiție, vom căuta pentru a deveni instituția de lider în cercetare și predare de imobiliare din lume. Astfel, ne-am ieșit din modul nostru de a asigura programele măsura până la cele mai înalte standarde internaționale în materie de acoperire, abordări de instruire și a calității formării în domeniul cercetării. Inteligența este una dintre cele mai bune universități din lume pentru a studia în cazul în care doriți să fie un lider de afaceri la nivel mondial. Inaugural Alma Mater Index, realizat de Times Higher Education, pe locul instituțiile terțiar de top din lume de către numărul de grade acordate de directori executivi de Fortune 500 de companii. Inteligența este acasa, la 16 de oameni de stiinta NRF A-evaluat, pe baza unei evaluări stricte de înregistrare de cercetare un om de știință individ de peste cinci ani. Acesti oameni de stiinta sunt lideri internaționali în disciplinele lor.

Aplicarea și admitere

Cerințele de admitere Pentru intrarea în programul de Diplomă de studii aprofundate, veți avea nevoie de un grad BSc sau echivalent. Intrarea în programul de Master predate va necesita un grad onoruri în domeniul imobiliar, economie, finanțe, comerț, planificare, inginerie civilă sau o disciplină legate. Intrarea în programul de gradul de cercetare va cere solicitanților avea o Diploma de studii postuniversitare sau de un grad BSc Onoruri, solicitanții oferite au trecut cursuri în econometrie (sau echivalent) și Metodologia de cercetare. Solicitanții vor fi obligați să prezinte un CV și copii oficiale de transcrieri academice. Solicitanții de gradul de cercetare va fi necesară, în plus față de cele de mai sus, să prezinte o propunere de cercetare într-o zonă acoperită de priorități de cercetare școlii.

Proces de selecție Aplicații sunt închise la sfârșitul lunii octombrie pentru înscrierea în luna februarie a anului următor. Ne vom strădui să proceseze toate cererile și să informeze solicitanții cu privire la rezultatul în termen de două luni de la încheierea de aplicații. În cazuri excepționale, se poate invita candidații al căror profil nu se potrivește cu criteriile normale pentru un interviu pentru a judeca mai bine adecvarea lor. Aceste interviuri vor avea loc în noiembrie. Toți candidații vor cunoaște rezultatul cererilor lor în luna decembrie.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare