Keystone logo
Winthrop University

Winthrop University

Winthrop University

Introducere

Winthrop este o universitate publică, cuprinzătoare, clasată pe locul 8 de US News & World Report în rândul universităților publice din sud și în primele 25 de instituții publice și private din regiune. Printr-o experiență educațională care îmbină artele liberale, programele profesionale, conștientizarea globală și implicarea civică, Winthrop vă va ajuta să dezvoltați cunoștințele, abilitățile și valorile care vă vor îmbogăți viața și vă vor pregăti pentru toate viitoarele dețineri.

Fondată în 1886, Winthrop oferă programe de licență și masterat atât prin programe on-campus, cât și online. Campusul nostru istoric și pitoresc este situat în Rock Hill, Carolina de Sud, la doar 20 de minute sud de Charlotte. Tradițiile noastre de universități de calibru național, atletismul campionatului și realizările centrate pe studenți creează o comunitate a campusului care este cunoscută pentru diversitatea, excelența și atmosfera familială.

Winthrop University este acreditată de Asociația din sud a colegiilor și școlilor Comisiei pentru colegii pentru a acorda diplome de bacalaureat, master și specializare. Contactați Comisia de Asociație a Colegiilor și Școlilor din Sud la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 sau sunați la 404-679-4500 pentru întrebări despre acreditarea Winthrop University .

Istorie și tradiții

În 1886, președintele fondator David Bancroft Johnson a solicitat cu succes filantropul din Boston Robert C. Winthrop și Peabody Fund pentru bani de sămânță pentru a forma o școală de instruire pentru profesori. Winthrop și-a deschis ușile pentru 21 de studenți din Columbia, SC, folosind o clădire împrumutată, cu o cameră. Școala a primit în scurt timp asistență de stat și s-a mutat în casa sa permanentă Hill Hill în 1895. Și-a extins misiunea în timp pentru a deveni o instituție cuprinzătoare. Winthrop și-a asumat desemnarea universității în 1992. Explorați legăturile din stânga pentru a descoperi mai multe despre istoria bogată a lui Winthrop, tradițiile sale notabile și multe altele.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Rock Hill

    Oakland Avenue,701, 29730, Rock Hill

    Întrebări