Keystone logo
Winona State University

Winona State University

Winona State University

Introducere

Misiunea Winona State University este de a spori vitalitatea intelectuală, socială, culturală și economică a oamenilor și comunităților pe care le deservim.

Oferim programe de licență bazate pe tradițiile și valorile artelor și științelor și o serie de programe universitare și profesionale care răspund în mod special nevoilor Midwestului Superior. Ne pregătim absolvenții să servească cu generozitate, să conducă responsabil și să răspundă cu imaginație și creativitate la provocările muncii lor, ale vieții lor și ale comunităților lor.

Cunoscut pe scară largă pentru uimitorul nostru cadru natural, campusul WSU Winona este amplasat între blufuri pitorești și râul Mississippi - ceea ce înseamnă că alpinismul, paddle boarding, drumeții, caiac (și multe altele) se află la o distanță de un kilometru de campus. În plus, orașul Winona găzduiește o gamă largă de oportunități de artă, muzică și teatru, precum și muzee, buticuri locale și festivaluri din abundență.

Al doilea campus al WSU se află în al treilea oraș ca mărime din Minnesota - Rochester. Orașul este un focar dinamic, urban pentru industrie, arte și cultură și a fost clasat pe locul 1 în Top 100 Cele mai bune locuri de trăit de Livability.com în 2016.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Winona

    West Mark Street,175, 55987, Winona

    Întrebări