Keystone logo
Wilmington University College of Technology

Wilmington University College of Technology

Wilmington University College of Technology

Introducere

Misiune

Misiunea Colegiului Tehnologic este de a oferi un mediu de învățare experiențială care să favorizeze colaborarea, implicarea, inovarea și creșterea personală. Programele noastre îmbină experiențele din lumea reală cu aplicațiile practice care pregătesc studenții pentru oportunități de carieră și avansare în domeniul tehnologiei informației.

Prezentare generală

Programele Colegiului de Tehnologie ale Universității Wilmington includ cursuri care utilizează un echilibru adecvat de teorie și practică în laboratoare, săli de clasă și studiouri de ultimă generație. Am dezvoltat programele noastre pentru studenții care intenționează să lucreze în animație și 3D, informatică, securitate cibernetică, dezvoltare de jocuri, domenii de tehnologie informațională, fotografie, producție video și de film sau web sau design grafic. Carierele legate de design includ, printre altele, domeniile de proiectare și dezvoltare a jocurilor, animație 3D, marketing, fotografie și design grafic. Carierele de producție video și cinematografică cuprind filme, programe de televiziune, jocuri video și o serie de alte medii de divertisment. Diploma de informatică oferă cunoștințe tehnice cuprinzătoare cu instrumente de ultimă generație pentru dezvoltarea sistemelor și software de programare și inteligență artificială. Carierele legate de tehnologia informației includ șef / manager de proiect, dezvoltator de software, analist de sisteme, specialist în baze de date, analist de comerț electronic, specialist în rețele, specialist în securitate cibernetică, analist în securitatea informației și specialist în asigurarea informațiilor și criminalistică computerizată, printre mulți alții. Statisticile Departamentului Muncii din Statele Unite raportează o cerere pentru profesioniști în tehnologia informației din toate segmentele industriei, cu accent pe securitatea cibernetică.

Scop general

Proiectarea programului Colegiului Tehnologic se adresează unei game largi de nevoi de carieră din domeniul sistemelor informaționale, securității cibernetice, media digitală și industriilor de producție video și cinematografică. Diversitatea activităților și ocupațiilor din cadrul acestor profesii stabilește bazele formării formale. Evoluția constantă a tehnologiei necesită curriculum care este concomitent cu industria. În timp ce pregătim studenții pentru a deveni competenți, competitivi, adaptabili și capabili să lucreze bine în echipe, programele noastre includ cele mai noi instrumente și concepte. Importanța acestor abilități personale de proiectare și comunicare și a cunoștințelor, abilităților și abilităților asociate cu tehnologiile emergente și resursele informaționale se reflectă în diferitele programe prin accentul pus pe „abilitățile de bază”, toate acestea fiind complet integrate în practică, pe sarcini.

Epsilon Pi Tau Honor Society / Delta Lambda Chapter

Epsilon Pi Tau este principala societate internațională de onoare pentru tehnologie. Epsilon Pi Tau, înființat în 1929, recunoaște excelența academică a studenților în domenii dedicate studiului tehnologiei și pregătirii practicienilor pentru profesiile tehnologice. Capitolul Delta Lambda al Universității Wilmington a fost creat în 2012 și ceremonia anuală de introducere are loc în fiecare semestru de toamnă.

Ceremonia de inițiere recunoaște realizările academice ale studenților Colegiului de Tehnologie care sunt în anii lor junior sau superior sau care și-au finalizat certificatul. Calitatea de membru este doar pe bază de invitație, pentru studenții care sunt în stare bună, care îndeplinesc cerințele minime de credit și au un GPA minim de 3,85 pentru programele postuniversitare și 3,5 pentru programele universitare.

Pentru mai multe informații despre Delta Lambda Chapter din Epsilon Pi Tau, contactați Colegiul Tehnologic.

Învățarea experimentală

Biroul de învățare experiențială adoptă o abordare de 360 de grade a învățării experiențiale. Indiferent dacă veniți la Universitatea Wilmington cu o vastă experiență profesională și vi se acordă credit pentru învățare prealabilă (CPL), sau participați la o oportunitate de învățare integrată în muncă (WIL) (stagii sau educație cooperativă) încorporată în programa dvs. de credit, oferim o Pathway către finalizarea diplomei.

Locații

  • Wilmington Manor

    Wilmington Manor, Statele Unite ale Americii

    Întrebări