Keystone logo
Wilmington University College of Business

Wilmington University College of Business

Wilmington University College of Business

Introducere

Viziune

Colegiul de Afaceri al Universității Wilmington va oferi programe foarte respectate, care oferă oportunități tuturor studenților pe tot parcursul vieții în practicile de afaceri printr-o facultate profesională, un curriculum relevant și sprijin individual pentru studenți.

Declarație de integrare a misiunii

Colegiul de Afaceri al Universității Wilmington este dedicat excelenței în predare, oferind studenților de afaceri facultăți bazate pe practicieni care se concentrează pe îndrumarea și sprijinul individual cu profesionalism, respect și integritate pentru toți. Curriculumul se bazează pe elementele fundamentale și practicile comerciale emergente, recunoscând legătura dintre nevoile comunității și instruirea educațională. Colegiul de afaceri rămâne agil și actual, dezvoltând și menținând legături puternice atât cu absolvenții, cât și cu comunitatea de afaceri. La absolvire, studenții vor fi demonstrat cu încredere cunoștințele, abilitățile și capacitatea de a rezolva probleme, de a aduce contribuții semnificative la forța de muncă și de a servi atât organizația lor, cât și comunitatea în general.

Acreditare

Colegiul Afacerilor este membru instituțional și este complet acreditat de Adunarea Internațională pentru Educația Colegială a Afacerilor (IACBE).

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Wilmington Manor

    Wilmington Manor, Statele Unite ale Americii

    Întrebări