Keystone logo
Williamson College

Williamson College

Williamson College

Introducere

137379_pexels-photo-3184398.jpeg

Williamson College este o bijuterie excepțională în bogăția de astăzi a alegerilor de colegiu.

De la înființarea sa în 1998, Williamson College (WC) a devenit un centru de învățare dinamic, colaborativ, creativ, care oferă echipe studenților pentru a afecta comunitățile în care pășesc. WC este un colegiu de arte creștine non-profit, care primește studenți de toate vârstele și culturile, inclusiv studenți non-tradiționali, care sunt deja în forța de muncă. WC oferă diplome asociată, licență și master și este acreditată de Asociația pentru Educație Superioară Biblică (ABHE) și de Consiliul Evanghelic pentru Responsabilitatea Financiară (ECFA). Clasele se întâlnesc o seară pe săptămână timp de cinci săptămâni. WC nu este afiliat cu o denumire specifică și este ghidat de un consiliu de administrație format din 12 membri.

Accesibil | Accesibil | Autentic creștin | Riguros academic

De ce Williamson College ?

Suntem mici. Unii studenți excelează într-un cadru mai intim, personalizat. Înțelegem asta. Nu avem de gând să devenim un colegiu mare; pur și simplu aspirăm să devenim cel mai bun mic colegiu care putem fi - pentru studenții noștri.

Suntem flexibili. Indiferent dacă sunteți abia plecat din liceu sau vă re-calibrați viața pentru a explora o nouă carieră, am proiectat cursurile noastre, școlarizarea și programele pentru a vă conecta circumstanțele.

Suntem la prețuri accesibile. Menținem taxele de școlarizare cât mai scăzute pentru a ajuta la accesul la WC pentru toată lumea. Ca parte a viziunii WC, ne deschidem ușile pentru studenții săraci, oprimați, marginalizați și neîncărcați - cu mare bucurie.

Ne angajăm elevii. Toate clasele WC sunt predate dintr-o perspectivă biblică și rămân intenționat de mici. Instructorii noștri împărtășesc mai mult decât cunoștințe. Își împărtășesc experiența personală și profesională cu elevii lor - cu entuziasm și inimă excepționale. La WC instructorii își cunosc elevii, astfel încât să-i poată încuraja și construi profesional și spiritual.

Suntem relevanți. Instructorii noștri sunt fluenți în tendințele și tehnologiile critice pentru studenții care trăiesc și conduc în secolul XXI. Învățăm dintr-o perspectivă globală care îi inspiră pe elevi să își impacteze casa, comunitatea, națiunea și lumea mai mare pentru Iisus Hristos.

Declarația noastră de misiune

Williamson College creează un mediu academic riguros pentru a dota și împuternici absolvenții să fie misionați în lume pentru Hristos.

La Williamson College , ne asumăm în mod serios responsabilitatea de a dota studenții pentru munca ministerului. Echipăm absolvenții pentru a avea impact asupra locurilor lor de muncă ca lideri slujitori și să fim încrezători în abilitățile lor atunci când Dumnezeu îi cheamă să acționeze. Învățăm studenții noștri că numai atunci când cunoașterea este cuplată cu compasiune, o persoană sau o organizație poate fi un instrument eficient în răscumpărarea comunității și la răscumpărarea globală.

Când alegeți Williamson College , deveniți parte a unei comunități de prieteni și mentori, care vă vor permite să explorați și să vă continuați apelul spiritual și profesional. De la lansarea noastră din 1998, viziunea noastră despre WC te-a inclus - un student hotărât să facă o notă pe planetă folosind cadourile dvs. autorizate de Dumnezeu. Ne place misiunea Williamson College și suntem încântați să menținem acea torță aprinsă pentru decenii următoare. Faceți cunoștință cu președintele nostru Ed Smith și auziți viziunea sa în propriile sale cuvinte. Și, cunoașteți Consiliul nostru de administrație.

În anii următori, vom continua să îi întâmpinăm pe elevi - indiferent de obstacolele economice, culturale sau de viață - și vom oferi îndrumările de care au nevoie pentru a-și îndeplini apelurile.

La Williamson College , este misiunea noastră să:

 • Inspirați gândirea vibrantă în cadrul unei viziuni creștine asupra lumii.
 • Cultiva slujba, smerenia, credința, dragostea și sacrificiul pentru studenți.
 • Extindeți învățarea la prețuri accesibile și flexibile tuturor elevilor.
 • Deschide-ne ușile către studenți din întreaga lume.
 • Implicați spiritul și mintea în învățarea centrată pe Hristos.
 • Oferiți un excelent program academic.
 • Promovarea gândirii culturale și globale.
 • Trimiteti liderii servitorilor pe piata.
 • Păstrați interacțiunea elev-profesor.
 • Echipează elevii să fie într-o misiune la nivel global pentru Iisus Hristos.
 • Creați un mediu academic riguros, care să echipeze și să împuternicească elevii să fie misionați în lume pentru Hristos.

Locații

 • Franklin

  Williamson College 274 Mallory Station Road Franklin, TN, 37067, Franklin

  • Smyrna

   506 Legacy Drive Smyrna, TN, 37167, Smyrna

   Întrebări