Keystone logo
William Penn University

William Penn University

William Penn University

Introducere

William Penn University oferă o experiență educațională axată pe leadership, tehnologie și principiile Quaker ale simplității, pacificării, integrității, comunității și egalității.

Aceste obiective identifică modul în care principiile enumerate în declarația misiunii vor fi urmărite și modul în care Universitatea va oferi o oportunitate educațională studenților săi prin intermediul programelor academice și al departamentelor co-curriculare ale universității.

La William Penn University , misiunea noastră nu este doar un set de obiective pe care sperăm să le atingem. Suntem cei care suntem în centrul nostru. Este convingerea că fiecare individ are valoare și merită acces la o educație de calitate. Că diferențele noastre ne fac cu adevărat mai puternici. Principiile noastre ale quakerilor sunt pilonii adevăratei conduceri în lumea de astăzi.

Credem în simplitate, stabilire a păcii, integritate, comunitate și egalitate. Credem că educația este pentru toți, deoarece există valoare în toată lumea. Credem în sărbătorirea credinței noastre creștine și lăsând-o să ne încadreze perspectiva asupra lumii secolului XXI, în timp ce îi primim și pe cei cu alte credințe spirituale. Și credem că educația aduce multe recompense în viață și responsabilitatea de a folosi cunoștințele noastre în serviciul altora.

William Penn University este acreditată de Comisia de învățare superioară (HLC).

Locații

  • Oskaloosa

    West Trueblood Avenue,201, 52577, Oskaloosa

    Întrebări