Keystone logo
University of Westminster Logistica și managementul lanțului de aprovizionare MSc
University of Westminster

Logistica și managementul lanțului de aprovizionare MSc

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.000 / per year *

În campus

* internațional - Regatul Unit/UE: 7.000 GBP (taxe pe an universitar)

Postgraduate Online Open Day

Introducere

MSc în logistică și management al lanțului de aprovizionare a fost conceput pentru a vă dezvolta capacitatea de a efectua analize și cercetări avansate în domeniul logisticii și al managementului lanțului de aprovizionare într-un context global.Cursul de master se desfășoară din 1998 și este oferit de Școala de Arhitectură și Orașe.

Dacă nu puteți studia pentru un curs complet de master, vă oferim, de asemenea, o diplomă postuniversitară de logistică și management al lanțului de aprovizionare și un certificat postuniversitar de logistică și management al lanțului de aprovizionare.

Principalele motive pentru a studia cu noi

 • Obțineți cunoștințe din interiorul industriei – Veți auzi de la vorbitori din industrie și veți fi eligibil pentru calitatea de membru student la Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).Beneficiile de membru includ un abonament online la revista CILT și oportunitatea de a interacționa cu grupurile și forumurile de membri regionale pentru a vă construi rețeaua profesională.
 • Curs acreditat - Acest curs este acreditat de Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).
 • Succesul absolvenților - Absolvenții acestui curs au continuat să lucreze pentru o gamă largă de organizații, inclusiv furnizori de servicii logistice, producători, comercianți cu amănuntul și sectorul public.

De ce să studiezi acest curs?

 • Studiază în centrul Londrei
  Cu sediul în campusul nostru Marylebone, veți fi într-o poziție perfectă pentru a accesa experiență de lucru și oportunități de creare de rețele în inima centrului Londrei.
 • Curs acreditat
  Acest curs este acreditat de Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).
 • O perspectivă globală
  Acest curs a fost conceput pentru a vă dezvolta capacitatea de a iniția și efectua analize și cercetări avansate în domeniul logisticii și al managementului lanțului de aprovizionare într-un context global.

Acreditare profesională

Acest curs de master este acreditat de Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), iar absolvenții sunt scutiți de cerințele de educație pentru calitatea de membru al Institutului (MILT) sau Chartered Membership (CMILT).

Oportunități de carieră

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări