Keystone logo
© Eva Dang
Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Introducere

Westminster Kingsway College este unul dintre cei mai mari furnizori de educație din centrul Londrei și se mândrește cu centre de învățământ din întreaga capitală, care oferă o gamă largă de cursuri, inclusiv cursuri de limbă engleză, cursuri universitare și cursuri universitare.

În fiecare an, Westminster Kingsway College primește studenți internaționali din întreaga lume . Colegiul nostru cosmopolit colegiu include peste 60 de naționalități vorbind 54 de limbi diferite . Salutăm studenți de toate naționalitățile care s-au stabilit fie în Marea Britanie, fie au călătorit la Londra pentru a studia în mod special cu noi. Puteți studia alături de studenți din întreaga lume și experiența dvs. cu noi va fi mult îmbogățită de această diversitate. Colegiul oferă o gamă largă de cursuri cu oportunități de progres la universitate. Avem o reputație excelentă în industria ospitalității, iar absolvenții noștri notabili includ Jamie Oliver, șeful TV.

59923_soho.jpg

Toate cursurile oferite de Westminster Kingsway College au fost concepute pentru a vă ajuta să profitați din plin de experiența dvs. educațională. Oferim o serie de cursuri pentru studenții internaționali care doresc să dezvolte abilități profesionale sau să obțină calificări academice.

Westminster Kingsway College este acreditat de British Council pentru predarea limbii engleze și este membru al British UK. Învățarea englezei de la Westminster Kingsway College a fost, de asemenea, recunoscută de Centrul de Excelență de către EL Gazette, ziarul pentru limba engleză și educația internațională, bazat pe recenta inspecție a Consiliului Britanic.

Cursurile de specialitate de la Westminster Kingsway College includ:

 • Cursuri internaționale de limbă engleză
 • Diplomele internaționale de ospitalitate în culinare
 • Cursuri de formare profesională în industria creativă
 • Diplome de licență în arte culturale și de afaceri

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

De ce să studiezi cu noi

Alegerea să studieze la Westminster Kingsway College va face un pas mare spre crearea unui viitor interesant și de succes, în timp ce studiază într-unul din cele mai palpitante și vibrante orașe din lume. Călătoriți la Londra, Anglia și puteți merge pe aceleași strazi ca Regii, Regine, Prinți și Prințese pe care le-ați studiat în clasa de istorie, citiți în ziare și văzute la televizor. De la London Eye, până la Galeria Națională și Turnul Londrei, dacă preferați istoria sau arta modernă, o veți găsi aici în acest oraș interesant. Puteți să vă plimbați prin frumoasele noastre parcuri și grădini, să vizitați muzee și galerii de clasă mondială și să vă bucurați de cultura, arte frumoase și teatru. De asemenea, veți putea vizita locuri din apropiere, cum ar fi coasta Brighton, grădinile din Kent, locul de naștere al lui Shakespeare la Stratford-upon-Avon și faimoasa reședință regală a Castelului Windsor. Situat în inima orașului, Westminster Kingsway College este în apropiere de principalele centre de transport, permițându-vă să călătoriți în vecinii noștri europeni.

De ce Colegiul Westminster Kingsway

Studenții internaționali de la Westminster Kingsway College au acces la o gamă largă de cursuri într-un mediu prietenos și profesional pentru a vă oferi cea mai bună experiență de învățare.

Colegiul vă va oferi:

 • Învățături de primă clasă din partea lectorilor și formatorilor care au lucrat în industria aleasă și au dezvoltat abilitățile de predare pentru a vă ajuta să învățați și să profitați la maximum de subiectul specializat ales
 • Tutorii și ofițerii de sprijin disponibil pentru a vă sprijini pe parcursul studiilor
 • Progrese către o mare varietate de universități, inclusiv universități din grupul Russell
 • Rezultate excelente pentru studenții angajați în studiile lor și cursuri eficiente din punct de vedere al costurilor care vă oferă valoare pentru bani
 • Facilități de primă clasă și resurse la toate centrele noastre de colegii cu acces gratuit la internet și calitatea de membru al Centrelor noastre de învățare. Centrele de învățare au fost special concepute pentru vorbitorii de limbi străine, în afara limbii engleze, asigurându-se că toți studenții internaționali pot utiliza în întregime facilitățile.
 • Locație excelentă în apropierea stațiilor principale de tren și de metrou din centrul Londrei
 • Echipa internațională și Echipa de asistență pentru studenți care oferă asistență și consultanță pe parcursul studiilor
 • O șansă de a participa la concursuri și evenimente naționale în timp ce studiați la Westminster Kingsway College
 • Un mediu de învățare sigur și confortabil pentru a vă ajuta să maximizați toate oportunitățile pentru a vă atinge obiectivele personale.

Asistență internațională pentru birou

Ofițerul internațional este primul punct de contact pentru studenții internaționali care sunt interesați să candideze pentru a studia la Westminster Kingsway College. De asemenea, oferim o gamă largă de suport suplimentar pentru studenții internaționali de la Westminster Kingsway College pentru a vă ajuta cu sfaturi privind progresul cursului și sfaturi financiare. De asemenea, asistăm studenții internaționali în găsirea de locuințe, prin furnizorii specializați de cazare.

Visa

Westminster Kingsway College este un sponsor de nivel 4. Personalul nostru informat vă va ajuta cu procesul de cerere de viză de nivel 4 și de cerere de viză de scurtă durată.

Locații

 • London

  Victoria Centre, Vincent Square, SW1P 2PD, London

Întrebări