Keystone logo
Westminster International University in Tashkent

Westminster International University in Tashkent

Westminster International University in Tashkent

Introducere

Cine suntem noi

Westminster International University in Tashkent (WIUT) este prima universitate internațională situată în inima Asiei Centrale care oferă o educație în stil occidental cu calificări din Marea Britanie. WIUT oferă o gamă largă de programe, activități academice și de cercetare, precum și evenimente sociale. Învățarea independentă este o parte esențială a sistemului educațional din Regatul Unit, iar WIUT nu face excepție. Studenții WIUT pot fi găsiți adesea în Centrul de Resurse de Învățare (LRC), în săli de calculatoare și în laboratoarele de inovare, lucrând la proiecte și discutând conținutul cursului cu colegii lor. Alteori, studenții pot fi găsiți profitând la maximum de facilitățile sportive excepționale ale Universității sau angajându-se în numeroasele evenimente sociale și culturale organizate de Uniunea Studenților. WIUT vă poate ajuta să vă deblocați întregul potențial. Aici îți vei testa limitele și vei provoca tot ce ai învățat înainte. Odată ce vă decideți să vă alăturați WIUT, veți fi cufundat într-o atmosferă unică care vă împinge să creșteți, completată de activități academice și sociale excepționale.

Oamenii noștri

 • Senior management
 • Personalul academic
 • Personal profesionist

Istorie

Clădirea noastră veche de 100 de ani este situată în frumosul centru al orașului Tașkent, capitala Uzbekistanului. Clădirea a supraviețuit celui mai mare cutremur din istoria Uzbekistanului, care a avut loc pe 26 aprilie 1966. Construcția clădirii a început în 1911, în perioada romantică a Imperiului Rus. În acest timp, clădirea a fost folosită ca a 2-a Gimnaziu pentru femei. Ulterior, în perioada sovietică, clădirea a fost donată Colegiului de Aviație. Un secol mai târziu, colegiul a fost fuzionat cu nou-înființatul Tashkent Aviation Institute. În ianuarie 2002, după renovare și reconstrucție, Westminster International University in Tashkent și-a deschis porțile pentru primii 120 de studenți la cursul de Nivel 3 Certificat de Studii Internaționale a Fundației (CIFS) și diploma de BA (Hons) în Administrarea Afacerilor. Scopul nostru în înființarea WIUT a fost de a le permite cetățenilor din Uzbekistan și din alte țări să obțină o diplomă de licență recunoscută internațional în Administrarea Afacerilor, Sisteme Informaționale de Afaceri și Economie și Drept Comercial, toate validate de Universitatea din Westminster. Din 2005, WIUT a oferit diploma de Master of Arts în Afaceri Internaționale și Management, acreditată la nivel internațional, precum și o calificare profesională pentru profesori – Certificatul Postuniversitar în Studii Speciale în Predare și Învățare.

De la înființarea universității, populația studenților a crescut la peste 3.000.

Realizări

 • 2004: WIUT a susținut prima sa conferință internațională: „Managementul învățământului superior: tendințe internaționale și durabilitate locală”.
 • 2005: Primii 16 studenți au absolvit.
 • 2006: Primele diplome postuniversitare au fost validate de Universitatea din Westminster – International Business and Management and Special Study in Teaching and Learning.
 • 2008-2009: Liceul Academic al WIUT și-a deschis porțile pentru 150 de studenți. Alteța Sa Regală, Prințul Michael de Kent, a efectuat o vizită oficială în Uzbekistan și a participat la ceremonia de deschidere a primei săli de sport.
 • 2009: Universitatea și-a lansat cursul „Preuniversitar”, în care candidații la universitate sunt instruiți mai eficient pentru a se înscrie la WIUT.
 • 2011: Agenția de Asigurare a Calității (QAA) din Marea Britanie a acordat laudări remarcabile Universității din Westminster și WIUT.
 • 2012: WIUT a sărbătorit a 10-a aniversare, iar numărul total de absolvenți ai WIUT a ajuns la 1.000.
 • 2013: WIUT a deschis un nou Centru Regional de Învățare în orașul Urgench (Khorezm).
 • 2013: Licența postuniversitară LLM în dreptul comercial internațional a fost validată de Universitatea Westminster, iar campusul WIUT a fost extins în continuare odată cu deschiderea unei noi clădiri de învățare și a unui centru sportiv.
 • 2015: Inaugurarea Asociației Alumni WIUT
 • 2017: A fost introdus titlul postuniversitar de Master of Arts în Economie Aplicată.
 • 2018: WIUT a susținut prima Conferință internațională în internaționalizare și inovații în învățământul superior, care este asociată cu noua revistă internațională revizuită de colegi, Silk Road: A Journal of Eurasian Development.
 • 2019: Deschiderea SAP Next-Gen Entrepreneurship and Inovation Lab. Universitatea face parte din Alianța Universității SAP din 2015.
 • 2019: Fondarea Bloomberg Financial Research and Training Lab, care oferă acces la prețurile actuale și istorice ale acțiunilor și cursurile de schimb valutar mondial. cursurile de schimb valutar și informații despre schimburile mondiale.
 • 2019: Lansarea Centrului de cercetare și informare în politici (CPRO).

Locații

 • Tashkent

  12 Istikbol Street, 100047, Tashkent

Întrebări