Keystone logo
Western State Colorado University

Western State Colorado University

Western State Colorado University

Introducere

Fii lider. Fii alpinist.

Western Colorado University încurajează calea către un viitor cu scopul de a valorifica potențialul studenților în căutarea lor nestăpânită de excelență și individualitate.

Diferența este rezultatul.

În Occident, studenții noștri li se oferă îndrumarea și sprijinul profesional necesare pentru dezvoltarea abilităților din lumea reală care duc la cariere de succes. Programele noastre personalizate extrem de centrate în jurul dezvoltării de profesioniști pregătiți să răspundă cerințelor locului de muncă modern.

Prin combinația noastră distinctă de merit academic, oportunități de cercetare hands-on și o experiență incluzivă a studenților, oferim o educație care să satisfacă mai bine ceea ce cere piața.

În cazul în care rigoarea academică întâlnește o aventură uimitoare.

Situată în inima Munților Stâncoși, Western Colorado University oferă un vast laborator de cercetare în aer liber, cu oportunități de neegalat pentru studenți să învețe și să câștige experiență practică. Plecați împreună cu profesorul dvs. pentru a urmări linicul, participați la o săpătură arheologică, alăturați-vă echipei de robotică pentru a crea propria mașină sau pentru a explora laboratoarele noi din Școala Paul M. Rady de Informatică și Inginerie. Aruncați o privire mai atentă și veți vedea ce face din Western un loc atât de special.

Locații

  • Gunnison

    Western Way,1, 81231, Gunnison

    Întrebări