Keystone logo
Western Michigan University

Western Michigan University

Western Michigan University

Introducere

Îmbunătățirea viitorului comunităților noastre și al lumii noastre. Începe cu studenții noștri. Abordarea noastră educațională inovatoare și oportunitățile de cercetare de vârf pregătesc studenții pentru cariere de succes și un viitor mai bun.

Western Michigan University este o universitate de cercetare centrată pe cursanți, construind anchete și descoperiri intelectuale în programe universitare, postuniversitare și profesionale într-un mod care încurajează cunoașterea și inovarea și transformă înțelepciunea în acțiune. Ca universitate publică, WMU oferă leadership în predare, cercetare, învățare și servicii și se angajează să îmbunătățească viitorul cetățeniei noastre globale.

Western Michigan University oferă experiențe care permit descoperirea și promovează creativitatea și cercetarea. Suntem dedicați cercetării, diseminării cunoștințelor și promovării gândirii critice care încurajează învățarea pe tot parcursul vieții. Bursa noastră creează noi cunoștințe, formează o bază pentru soluții inovatoare, conduce la dezvoltarea economică și aduce contribuții substanțiale societății.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Kalamazoo

    West Michigan Avenue,1903, 49008, Kalamazoo

    Întrebări