Keystone logo
West Virginia Wesleyan College

West Virginia Wesleyan College

West Virginia Wesleyan College

Introducere

West Virginia Wesleyan College își provoacă studenții la un angajament pe tot parcursul vieții de a-și dezvolta potențialul intelectual, etic, spiritual și de conducere și de a stabili și menține standarde de excelență.

West Virginia Wesleyan creează un mediu unic de învățare care le permite studenților noștri să-și dezvolte abilitățile, valorile, relațiile și perspectiva care le vor permite să obțină locuri de muncă, să-și îmbunătățească angajarea și să fie lideri pe tot parcursul vieții. Sunt bine pregătiți să aibă cetățeni de succes și respectați dintr-o lume în schimbare rapidă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Buckhannon

    College Avenue,59, 26201, Buckhannon

    Întrebări