Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Introducere

WVU Reed College of Media este o școală de jurnalism centrată pe student care a absolvit jurnaliști și comunicatori strategici încă din 1939.

În timp ce este înrădăcinat în tradiție, WVU Reed College of Media oferă, de asemenea, un curriculum inovator și experiențe din lumea reală care pregătesc studenții pentru cariere în industria media de astăzi. Un pionier în educația online pentru absolvenți, programul Integrated Marketing Communications (IMC) este primul program de masterat complet online din țară, iar programul Data Marketing Communications (DMC) este primul program de masterat din țară axat în mod special pe impactul pe care datele îl au asupra comunicării de marketing.

Despre Dr. Perley Isaac ReedDr. Perley Isaac Reed a fondat Colegiul de Media de la Universitatea West Virginia în 1939. Fost profesor de engleză și jurnalism, Reed a contribuit la extinderea ofertelor de cursuri de jurnalism la WVU și a fost numit primul director al Colegiului de Media atunci când acesta a devenit o școală independentă.

yi.,u

Reed a jucat un rol cheie în fondarea multor organizații studențești de la Colegiul de Media. De asemenea, a contribuit la înființarea a două grupuri naționale - Kappa Tau Alpha, o societate de onoare universitară care recunoaște excelența academică și promovează bursa în jurnalism și comunicare în masă, și Societatea Americană a Administratorilor Școlilor de Jurnalism, care a fost ulterior afiliată la Asociația pentru Educație în Jurnalism.

Reed a crezut că studenții la jurnalism trebuie să fie conștienți și să fie în contact strâns cu practicienii din domeniu și a invitat adesea membri ai presei active să țină prelegeri speciale în fața studenților. Acest concept continuă prin evenimente speciale, cum ar fi "Săptămâna jurnalismului" anuală a Colegiului și seria de seminarii Ogden Newspapers, precum și prin numeroșii absolvenți care se întorc la universitatea lor ca lectori invitați și profesioniști în rezidență.

Mai presus de toate, Reed a simbolizat profesionalismul în domeniul jurnalismului și al comunicării în masă. El a crezut în disciplină și în munca asiduă - atât pentru el însuși, cât și pentru facultatea și studenții săi - și a trăit după dictonul: "Precizie! Precizie! Precizie!"

Moștenirea lui Reed include nu numai un Colegiu de Media bine stabilit la WVU, ci și un spirit de profesionalism mai greu de definit, insuflat studenților care lucrează acum ca jurnaliști și comunicatori profesioniști din întreaga lume.

O scurtă istorie a sălii MartinSituată în inima campusului WVU din centrul orașului, Martin Hall este cea mai veche clădire din campusul universitar. Finalizată în 1870, a fost inițial numită University Hall. A fost prima clădire construită de noua Universitate din Virginia de Vest, care a fost înființată prin combinarea Woodburn Female Seminary și Monongalia Academy în 1867.

i,jhtdsb

Unicitatea sălii Martin Hall a salvat-o de la distrugere - soarta multor clădiri timpurii ale Universității demolate pentru a face loc unei noi construcții. Considerat un exemplu de neînlocuit de arhitectură din secolul al XIX-lea, Martin Hall și celelalte clădiri din Woodburn Circle (Woodburn Hall și Chitwood Hall) au fost înscrise în Registrul Național al Locurilor Istorice.\nGeorge A. Smyth, fostul arhitect al Universității, a declarat că Martin Hall "a fost construită în perioada eclectică a Renașterii Clasice și poate fi identificată ca fiind în maniera franceză a celui de-al Doilea Imperiu".

Clădirea a fost redenumit Martin Hall în 1889, în onoarea primului președinte al Universității, Rev. Alexander Martin. Ministru metodist născut în Scoția, Martin a fost președintele WVU de la înființarea acesteia până în 1875.

Timp de aproape 50 de ani, Martin Hall a fost centrul tuturor cursurilor pentru studenții pregătiți și a servit drept sediu pentru societățile literare Columbian și Parthenon. Din 1918 până în 1952, a găzduit departamentul de fizică.

În 1952, Dr. Perley Isaac Reed, decan al Colegiului de Media, a cerut să se mute Colegiul de la camerele sale înghesuite de la ultimul etaj al Woodburn Hall la Martin Hall. După o renovare, Colegiul de Media s-a mutat în noile sale spații în 1953.

Sub conducerea decanului Guy Stewart, clădirea a fost supusă unor renovări majore în 1976-1977. Martin Hall a fost curățată și a fost construit un nou interior pentru a îmbunătăți spațiul pentru săli de clasă și birouri și pentru a oferi facilități modernizate.

Din 2005, Martin Hall a fost supus unei alte serii de renovări menite să îmbunătățească infrastructura îmbătrânită a clădirii și să ofere un mediu de instruire mai modern pentru studenții Colegiului de Media. Renovările recente de la Martin Hall reprezintă o extensie a viziunii decanului Stewart, aducând Colegiul de Media în secolul XXI.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

Întrebări