Keystone logo
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Introducere

Despre

Educația față de conducerea internațională în cercetarea și descoperirea științifică

Școala Feinberg Graduate School (FGS) încorporează spiritul anchetei și descoperirii. De la înființarea sa în 1958, ca bursă academică a Institutului de Științe Weizmann, responsabilă de toate afacerile studențești și post-doctorale, Școala Feinberg Graduate și-a stabilit reputația de centru multidisciplinar în care elevii se străduiesc să atingă cele mai înalte niveluri de cunoaștere și înțelegere. îndrumarea cercetătorilor creativi și originali în științele naturii și matematică.

La Școala Feinberg Graduate, puteți deveni parte a istoriei prestigioase a realizării la Institutul Weizmann, care se mândrește cu asociația cu laureații Nobel și cu laureații premiului Turing. Ca student al Școlii Feinberg Graduate, veți fi implicat în cercetarea științifică desfășurată la Institut și vă dedicați atât cercetării, cât și studiului, folosind instrumente și echipamente de ultima generație și care lucrează direct cu grupuri de cercetare în fruntea domeniilor lor internaționale. Școala Feinberg Graduate oferă burse pentru toți studenții și nu percepe taxe de școlarizare, astfel încât să vă puteți permite să fiți în totalitate în studiile dumneavoastră. Toate cursurile de la Feinberg Graduate School sunt organizate în limba engleză.

Misiune

Obiectivul Scolii Universitare este formarea avansată a noilor generații de cercetători creativi și originali în științele naturii și matematică - cu alte cuvinte, educația viitorilor lideri științifici. Toți studenții de la Feinberg Graduate School sunt implicați direct în cercetarea efectuată la Institut.

Studii și domenii de studiu

Școala Feinberg Graduate oferă următoarele piese de studiu:

 • Muzică regulată
 • Non-teza de masterat în predarea științelor
 • Directoare de doctorat direct
 • Ordinul de doctorat regulat
 • PhD Tracks pentru MD
 • Programul de certificare a programului de predare

Principalele domenii de studiu și de cercetare sunt: ​​Științe fizice Științe chimice Științe ale vieții Matematică și informatică Predarea științelor.

Acreditare

Școala Feinberg Graduate este acreditată de Consiliul pentru Învățământul Superior din Israel.

Limba

Limba oficială de predare la Feinberg Graduate School este engleza. Acest lucru permite studenților internaționali să beneficieze de programele sale.

Politica de nediscriminare

Singurul criteriu de admitere la Feinberg Graduate School este excelența academică și integritatea. Școala Feinberg Admitere admite studenților de orice rasă, culoare, religie, sex și origine etnică tuturor programelor, privilegiilor și activităților acordate în general sau puse la dispoziția studenților la școală.

Fellowships

Toți studenții de la Feinberg Graduate School primesc burse pentru a-și dedica timpul cercetării și studierii. Pentru informații suplimentare, consultați Bursele și ajutorul.

învățământ

Toți studenții de la Feinberg Graduate School sunt scutiți de plata taxelor de școlarizare.

Cum să aplicați

Un ghid pas cu pas pentru depunerea unei aplicații MSc

Următoarele secțiuni vă vor ghida în procesul de depunere a cererii pentru programul MSc al școlii Feinberg Graduate School, oferind informații detaliate despre pregătirea și depunerea cererii dvs. și despre înțelegerea procesului ce are loc după ce ați trimis toată documentația necesară. Nu se percepe nici o taxă pentru procesul de înregistrare.

Cerințe academice minime

Pentru a aplica pentru programul MSc, trebuie să dețineți un grad BSc de la o instituție de învățământ superior acreditat local sau străin, sau un alt certificat considerat echivalent de către Consiliul de Studii în domeniul dumneavoastră, cu un GPA de 85 (sau echivalentul).

Studenti internationali

Candidați MSC din universități non-israeliene sau instituții de învățământ superior sunt obligați să ia examenele de evaluare externă, inclusiv:

 • GRE: Atât testele generale, cât și testele pe care doriți să le studiați. Codul FGS pentru GREs este 3398, iar scorurile trebuie trimise direct de la centrul de testare GRE.
 • TOEFL sau IELTS: Numai pentru candidații a căror limba maternă nu este engleza. Rețineți că, dacă vi se cere să indicați o instituție ca primitor al scorurilor, codul TOEFL al Institutului Weizmann de Știință este C087.

Rândul de a avea nevoie de scoruri GRE și / sau TOEFL este la discreția Consiliului de studii relevant.

Termen limita

Înregistrarea aplicațiilor online trebuie să se încheie între 1 octombrie și 31 martie.

Aplicații târzii în matematică

În cadrul anumitor programe (de exemplu, programul integrat de Neuroscience MSc / PhD), cererile primite de studenții internaționali până la 31 decembrie vor fi luate în considerare în luna ianuarie , iar interviurile vor avea loc la începutul lunii februarie . Deciziile finale vor fi luate până la data de 28 februarie.

Proceduri de admitere

Alăturați-vă unui program de ultimă oră, care atrage studenți de top din întreaga lume

Ca student la programul MSc de la Graduate School of Feinberg, vei fi expus atat celor mai bune stiinte cat si cele mai bune de educatie. Elevii de la Școala Feinberg Graduate sunt implicați în cercetările efectuate la Institut, care lucrează direct cu grupuri de cercetare în fruntea domeniilor lor internaționale. Școala Feinberg Graduate nu plătește nici o taxă și oferă tuturor studenților MSc burse complete care le permit să-și dedice complet timpul cercetării științifice și studiului.

Acceptarea la programul MSc la Școala Feinberg Graduate implică o procedură de admitere care durează de obicei între patru și doisprezece săptămâni pentru a fi finalizată. Clasele la FGS se desfășoară în limba engleză. Școala, care include indivizi de toate mediile și credințele, este mândră de diversitatea corpului său student.

MSc în burse

Lupte lunare pentru studenții MSc

Full-time studenți MSc la Feinberg Graduate School au dreptul la o bursă lunară de 24 de luni. Dacă primiți părtășia, este de așteptat să vă alocați tot timpul studiilor și cercetărilor științifice.

Tipuri de burse

Există mai multe tipuri / niveluri de burse de masterat la Institutul de Știință Weizmann (WIS):

Bursă de masterat obișnuită

În timpul studiilor de masterat, toți studenții au dreptul la o bursă în valoare de 5.830 de ISA.

Stimate părinte

NSI 6,523 pe lună (110% din părtășia obișnuită)

Suplimentul de stimulare este acordat beneficiarilor de burse competitive externe cu o valoare lunară în INS, care este sub nivelul bursei de stimulente.

Burse externe (competitive) (care sunt plătite prin WIS)

Așa cum este definită de fundația externă, până la o limită de 10.000 NIS pe lună.

Principii

Următoarele principii reglementează sistemul de părtășie la WIS:

Substituţie

Bursele externe (competitive și necompetitive) înlocuiesc fie bursa obișnuită a WIS, fie o parte din fond. Cu alte cuvinte, ele înlocuiesc bursa obișnuită de MSc și nu sunt acordate în plus față de aceasta.

Părtășia externă vs WIS

SIDA și bursele externe nu pot fi acordate simultan. În cazul în care nivelul unei burse externe este mai mare decât bursa obișnuită a WIS, studentul are dreptul să mențină soldul (sub rezerva limitei menționate mai sus). Cu toate acestea, în cazul în care nivelul bursei externe este mai mic decât bursa obișnuită a WIS, atunci studentul este plătit în continuare diferența - până la 110% din bursa obișnuită a WIS.

Încetarea plății bursei

 • Când vă finalizați studiile, părtășia se oprește imediat. Puteți primi bursa pentru un maxim de doi ani universitari.
 • Dacă începeți să lucrați și câștigați un salariu, plățile dvs. de părtășie încetează. În astfel de cazuri, vi se cere să vă anunțați coordonatorul facultății la Școala Feinberg Graduate School.
 • Dacă primiți aprobarea de a amâna depunerea tezei, decanul Școlii Feinberg Graduate va determina dacă puteți continua să beneficiați de sprijin financiar în perioada de timp suplimentară sau numai pentru o parte din ea. Această decizie se face pe bază individuală. Dacă decanul aprobă prelungirea sprijinului dvs. financiar, puteți continua să primiți finanțarea pentru o perioadă suplimentară de până la trei luni.
 • De asemenea, dacă sunteți în concediu de maternitate, în rezervă militară sau suferiți de o boală prelungită, puteți beneficia de un ajutor extins pentru o perioadă suplimentară de până la trei luni (până la 27 de luni în total).

Locații

 • Rehovot

  Feinberg Graduate School David Lopatie Hall of Graduate Studies Weizmann Institute of Science P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL, , Rehovot

  Întrebări