Keystone logo
Webster University Athens

Webster University Athens

Webster University Athens

Introducere

Webster Atena Este dedicată încurajării unei culturi a campusului care cuprinde și sărbătorește diversitatea și incluziunea și promovează înțelegerea și aprecierea internațională. Pregătirea studenților noștri pentru o implicare eficientă, responsabilă și dinamică în societățile moderne în care trăiesc și servesc și pentru excelență și conducere în viața personală și profesională. Campusul nostru este situat în Atena, Grecia - în cartierul istoric al Plaka.

Educația de calitate

Obiectivul nostru este atingerea aspirațiilor dvs. educaționale. Primirea unei experiențe educaționale unice la Webster Atena se poate realiza cu ajutorul nostru, sunând la biroul de admitere la +30 211-990-5309 și +30 211-990-5329.

Aflați de Fac

Indiferent dacă interesul dvs. este de afaceri sau de comunicare, veți fi un cursant activ la Webster Atena. Dacă sala de clasă nu vă oferă suficientă experiență "hands-on", locația noastră din capitala Greciei va oferi o mulțime de oportunități de stagiu.

Pe bază de nume

Cu o rată scăzută a studenților la facultate și o mărime medie a claselor, Webster Atena vă face educația personală. Facultatea cunoaște studenții pe bază de nume și este disponibilă imediat pentru a ajuta elevii atunci când este necesar.

Webster Atena este dedicată excelenței în predare, încorporând o perspectivă internațională pe tot parcursul curriculum-ului. Fiecare pas al drumului, veți primi atenția și sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta.

Oferim diplome americane de licență și master într-o structură flexibilă care promovează profunzimea academică și vă încurajează să explorați interese diverse. La Webster Atena veți avea ocazia să construiți abilități și competențe prin călătorii de studiu, conferințe și stagii. În campusul nostru, veți studia într-un mediu divers din punct de vedere cultural - care va crea o rețea internațională de-a lungul vieții.

Universitatea Webster, înființată în St. Louis, Missouri în 1915, este o universitate non-profit din SUA, care este acreditată de Comisia Învățământului Superior. Mediul educațional al Universității Webster îmbină facilitățile unei mici universități cu oportunitățile unei universități de dimensiuni mari. Totul este în loc în campusul nostru pentru a vă oferi o abordare practică a educației care este legată de lumea profesională pe care o veți intra curând.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Athens

    9 Ipitou Street, 105 57, Athens

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări