Keystone logo
Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Introducere

Universitatea Webster

Fondată la St. Louis, Missouri în 1915, Universitatea Webster este o universitate americană acreditată, non-profit, cu peste 100 de locații în zece țări. În prezent, există 22.000 de studenți care studiază în campusurile Webster din întreaga lume. Universitatea Webster se bucură de o reputație internațională pentru predare și excelență academică. Renumit pentru programele sale educaționale inovatoare și acreditate, Webster răspunde nevoilor studenților, companiilor și adulților care lucrează din întreaga lume.

Webster Leiden Campus este unul dintre cele patru campusuri internaționale situate în Europa. Este singurul institut de învățământ superior din Țările de Jos care oferă diplome acreditate americane (atât licență, BS, cât și MA/MBA). De când Webster a început să ofere diplome americane în Țările de Jos în 1983, peste 1600 de studenți au absolvit. Absolvenții săi lucrează pentru multe dintre cele mai prestigioase și interesante companii și organizații din lume.

Webster Leiden Campus

 • Webster și-a început activitatea în 1983 într-o clădire fermecătoare din centrul istoric al orașului Leiden.
 • Webster este singurul institut acreditat de învățământ superior din Țările de Jos care oferă diplome acreditate americane (atât licență, licență, cât și masterat și MBA).
 • În prezent, găzduiesc 300 de studenți care reprezintă peste 50 de naționalități, cu o rețea de absolvenți de aproape 2.000 de studenți.
 • Webster este o universitate non-profit (Stichting) dedicată excelenței

De ce Webster Leiden?

Webster Leiden Campus a fost fondată în 1983 și de atunci avem peste 2.000 de studenți din peste 50 de țări absolvenți. Suntem singurul institut de învățământ superior care oferă diplome acreditate american în Țările de Jos, cu cinci școli și colegii care includ Arte și Științe, Afaceri și Tehnologie, Comunicații, Educație și Arte Plastice.

Misiunea noastră este îndrăzneață și adecvată pentru aceste vremuri: Universitatea Webster, o instituție la nivel mondial, care asigură experiențe de învățare de înaltă calitate care transformă studenții pentru cetățenia globală și excelența individuală.

Principalele motive pentru a studia la Webster Leiden Campus

Dacă intenționați să studiați pentru o diplomă americană în străinătate, iată principalele noastre motive pentru care ar trebui să alegeți Webster Leiden Campus ca destinație de studiu.

 • Studiază în inima Europei
  • Situat în inima Țărilor de Jos, campusul nostru din Leiden este vecin de Haga și Amsterdam, găzduind multe organizații și afaceri cu o forță de muncă și o clientelă diversă și internațională. Locația noastră strategică și extinderea globală atrag o rețea de profesori de talie mondială, de multe ori provenind direct din aceleași întreprinderi și organizații internaționale, care oferă studenților noștri o experiență de învățare unică, în care cunoștințele academice profunde sunt combinate cu expertiza profesională.
 • Educația americană în Europa
  • Webster Leiden este singura universitate care facilitează abilitatea de a obține o educație și acreditare americană în Țările de Jos.
 • Structură flexibilă a diplomelor
  • Structura flexibilă a diplomelor Webster promovează profunzimea academică și amploarea intelectuală, încurajându-vă să explorați diverse interese. Aproximativ jumătate din cursurile dvs. se vor concentra pe domeniul dvs. principal de studiu. Cursurile rămase pot fi alocate unui al doilea major, accent, minor sau certificat.
 • Este accesibil
  • În comparație cu alte destinații europene precum Regatul Unit, Țările de Jos este un loc accesibil pentru a obține o diplomă. Costul vieții este semnificativ mai mic în „orașele universitare” precum Leiden, mai ales în comparație cu ceea ce veți găsi în Londra sau Paris. NS, compania națională de trenuri a țării, oferă, de asemenea, bilete foarte reduse pentru studenți prin programul său OV-Chipkaart. Pe lângă numeroasele reduceri pentru studenți oferite de restaurante, teatre și alte afaceri, a trăi fără mașină nu este doar o opțiune, este practic un mod de viață. Este mult mai ușor să te deplasezi cu trenul sau cu bicicleta.
 • Anul de orientare „Zoekjaar” pentru absolvenți
  • După absolvirea de la Webster, o lume de oportunități interesante vă va deveni disponibilă. „Anul de orientare pentru absolvenții care caută un loc de muncă” este un permis de ședere care vizează reținerea talentelor străine pentru piața muncii olandeză. Aveți la dispoziție până la trei ani de la absolvire pentru a solicita acest permis de ședere de un an.
 • Serviciul pentru carieră
  • Centrul de carieră al Universității Webster își propune să ofere studenților posibilitatea de a prezenta ce este mai bun din ei înșiși atunci când aplică pentru stagii sau locuri de muncă. Misiunea Centrului de carieră este de a educa studenții noștri despre procesul de dezvoltare a carierei și opțiunile din industrie, dându-i puterea să ia decizii informate în materie de carieră. În plus, ne propunem să ne pregătim studenții pentru învățarea experiențială (de ex stagii și servicii comunitare), angajare și educație ulterioară și pentru a conecta organizațiile de angajare cu talentul studențesc divers.

Clasamente

Recunoașterea globală a Universității Webster

 • Universitatea Webster continuă să fie clasată în primul nivel al categoriei Universități regionale-Vestul Mijlociu din 2020 US News and World Report Cele mai bune colegii
 • Programele de studiu în străinătate s-au clasat în primele 2% dintre cele 1.500 de colegii și universități chestionate în ediția 2019 „Cele mai bune colegii din America” a US News & World Report
 • Forbes „America's Top Colleges” 2018 și recunoscut printre cele mai bune din țară pentru programele de studii în străinătate
 • TheBestSchools.org a recunoscut Webster pentru că se numără printre cele mai bune programe de master online

Locații

 • Leiden

  Webster Leiden Campus Boommarkt 1 , 2311 EA, Leiden

  Întrebări