Keystone logo
Webster Geneva Campus Master în Arte în Consiliere
Webster Geneva Campus

Master în Arte în Consiliere

Geneva, Elveţia

48 Hours

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

May 2024

CHF 51.840 *

În campus

* taxa completă a programului

Introducere

Masterul în Arte în Consiliere oferă o înțelegere cuprinzătoare a diferitelor abordări de consiliere, plus experiența practică de a ajuta clienții să evalueze dificultățile emoționale, să dezvolte perspective și să facă schimbări în stilul de viață.Programul cultivă o conștientizare mai profundă de sine și abilități de comunicare interpersonală - ambele esențiale pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Absolvenții lucrează în cabinete private și în diverse domenii, inclusiv un copil, un adult, cupluri, abuz de substanțe și consiliere în carieră.Ei își pot aplica abilitățile în resurse umane, asistență medicală, educație și mentorat, dezvoltare și setari umanitare.

Elevii experimentează atenție personală, instruire aprofundată și o abordare reală a învățării.Ei integrează teoria și practica în abilitățile de consiliere profesională și experimentează un practicum extins și un stagiu acasă sau în străinătate.

Universitatea Webster din Geneva oferă un master cu normă întreagă sau cu jumătate de normă în consiliere.Programul este disponibil atât studenților din Geneva, cât și din Zurich, cu 50% din cursuri în persoană și 50% online.Absolvenții programului sunt eligibili să solicite calitatea de membru al Asociației Elvețiene de Consiliere (Sgfb), Asociației Americane de Consiliere (ACA) și Asociației Europene pentru Consiliere (EAC).

Mulți dintre studenții noștri sunt maturi și în tranziție de la prima lor carieră sau au acum mai puține responsabilități parentale.Studenții mai tineri sunt, de asemenea, bineveniți, ceea ce face din acest grad o educație continuă excelentă după o licență în psihologie.

Pe lângă programul academic, studenții efectuează ore de stagiu.Departamentul de consiliere a creat oportunități cu școli internaționale, cabinete private și Inițiativa GeistigeGesundheit pentru sănătate mintală din zona Lucerna/Zurich, unde studenții pot câștiga această experiență.

Acreditare

Universitatea Webster deține acreditare internațională completă de la Higher Learning Commission (HLC).Prin urmare, studenții de la Universitatea Webster din Geneva obțin aceeași diplomă care este acordată în Statele Unite.În plus, MA în Consiliere este acreditată de Asociația Elvețiană pentru Consiliere / Die Schweizerische Gesellschaft für Beratung (SGfB).

Când să încep?

Universitatea Webster din Geneva are admiteri continue, ceea ce înseamnă că puteți aplica oricând, cu cinci date diferite de intrare pe tot parcursul anului.

Când ar trebui să aplic?

Nu trebuie să așteptați până când ați primit o diplomă de licență pentru a aplica.Aplicația dumneavoastră va fi evaluată odată ce ați trimis-o.Dacă nu sunteți cetățean UE, elvețian sau titular de rezidență elvețiană, vă recomandăm insistent să aplicați cu cel puțin 3 luni înainte de data începerii termenului.Procesul de obținere a vizei durează diferite durate, în funcție de țara de cetățenie.Ar trebui să aplicați pentru viză imediat ce ați fost acceptat la Universitatea Webster și ați primit pachetul de acceptare, care include informații despre cererea de viză.Dacă din orice motiv viza nu este acordată la timp, pur și simplu anunțați-vă ofițerul de admitere, astfel încât acesta să vă poată amâna acceptarea la următorul termen de început.

Comunitatea de cercetare

Departamentul de Psihologie și Consiliere de la Universitatea Webster din Geneva este unul intensiv în cercetare, cu facultatea, studenții și absolvenții noștri care se alătură unei comunități internaționale de cercetători și practicieni dedicați.Puteți afla mai multe despre liniile noastre principale de cercetare vizitând Grupul Psihologie și societate.

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări