Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Introducere

Whitefield Business School ( WBS ), cu sediul în Mauritius, a crescut în ultimii ani pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de învățământ terțiar privat reputați din țară. Cu peste 250 de studenți din 7 țări, WBS a crescut încet pentru a deveni un brand care este sinonim cu educație internațională de calitate și accesibilă. Instituția este afiliată cu prestigioasa Universitatea Lincoln din Malaezia, care este clasată printre primele 35 de universități din lume pentru educație de calitate de către Times Higher Education. WBS oferă, de asemenea, educație internațională britanică prin NCC Education, care a fost înființată inițial de guvernul Regatului Unit și a produs până acum peste 1 milion de absolvenți. Calificările noastre sunt recunoscute în peste 40 de țări din întreaga lume, iar cursurile oferite variază de la nivel de bază, diplomă, diplomă de licență, până la nivel de master. Studenții care își finalizează educația prin WBS vor obține o calificare recunoscută internațional de la Universitatea Lincoln - universitatea noastră parteneră acreditată. Studenții străini pot lucra, de asemenea, cu jumătate de normă în timp ce studiază în Mauritius și se pot bucura de până la 3 ani de permis de muncă după studii prin schema YPOP. De remarcat că transportul este gratuit și pentru studenții din Mauritius. Cursuri oferite la WBS 1. MBA în Administrarea Afacerilor (MBA General) 2. MBA în Afaceri Globale 3. MBA în Managementul Ospitalității 4. Licență (Hons) în Administrarea Afacerilor 5. Licență (Hons) în Managementul Ospitalității 6. Licență în Computer Știință (Hons) (Tehnologie de rețea și securitate cibernetică) Elevii de la WBS sunt instruiți în raționament critic, rezolvare de probleme, lucru în echipă și abilități de comunicare. Am adoptat o abordare holistică a dezvoltării studenților, astfel încât un student să crească și să se dezvolte ca o persoană care apreciază diversitatea, cultivă un simț al responsabilității civice și sociale și devine bine pregătit pentru a atinge obiectivele vieții.

Sistemul unic de educație la Whitefield Business School

La WBS am dezvoltat o abordare în 3 pași a educației pentru a dezvolta un individ sănătos, complet, încrezător în sine și drept, cu abilități de gândire creativă și critică foarte capabilă să facă față provocărilor vieții.

Pasul 1: Strategia noastră de livrare

Oamenii au urmărit mai multe jocuri sportive, ceea ce îi face buni să discute și să interpreteze jocul. Ce se întâmplă dacă aceste ore petrecute urmărind meciul ar fi petrecute jucând jocul? Educația de astăzi este comparabilă cu spectatorii (studenții) care urmăresc un meci (asist la o prelegere) pe un stadion (sală de clasă)! Pe baza celor de mai sus, noi, cei de la WBS , am decis să reinventăm modul în care susținem prelegerile și am adoptat ceea ce a propagat Confucius:
„Spune-mi și uit; Arată-mi și îmi amintesc; Implică-mă și înțeleg” – Confucius

Pasul 2: Educație bazată pe valori

Există o zicală veche care spune că „Dacă nu există o schimbare de comportament, educația nu a avut loc”. Prin urmare, simpla achiziție, înțelegere sau reținere a faptelor nu poate fi numită educație completă.
La Whitefield Business School ( WBS ), credem că educația ar trebui să conducă la o schimbare generală pozitivă a raționamentului, sentimentelor, mentalității și comportamentului. Multe cercetări au subliniat, de asemenea, că 85% din succesul tău în viață depinde de caracterul tău și doar 15% depinde de performanțele tale academice. Oricine este supus unui proces de educație ar trebui să sufere o schimbare pozitivă a comportamentului. Comportamentul nostru, la rândul său, este modelat de gândurile noastre și ceea ce ne influențează gândurile sunt valorile noastre! Prin urmare, valorilor li s-a acordat o importanță critică în sistemul nostru de învățământ la WBS , iar promovarea valorilor a fost integrată cu sistemul nostru de educație și strategiile de predare.

Pasul 3: Sănătatea mintală și fizică

Ratele scăzute de activitate fizică în rândul adulților tineri sunt considerate a fi cauza ratelor ridicate de obezitate, depresie și anxietate în lume. Educația ar fi de puțin folos dacă, la sfârșitul zilei, cineva este nesănătos. După cum se spune: „sănătatea este adevărata bogăție”. La WBS elevii vor fi educați despre obiceiurile bune și sănătoase și încurajați să facă activități fizice. Nutriționiștii sunt invitați în mod regulat să discute cu studenții, psihologii vor fi, de asemenea, invitați la ședințe de consiliere și se vor organiza și activități sportive regulate în incintă pentru a conduce acasă ideea de sănătate fizică și psihică în mentalitatea studenților noștri.

Whitefield Business School a fost înființată în 2007

Whitefield Business School ( WBS ) este un furnizor de învățământ terțiar înregistrat, aprobat în mod corespunzător de Comisia pentru Învățământ Superior și Autoritatea de Calificări din Mauritius.

Calificările școlii sunt acordate de Lincoln University College, NCC Education și Confederația pentru Turism și Ospitalitate.

Cursurile oferite la WBS variază de la Administrarea afacerilor, Tehnologia informațională și Turism și ospitalitate. Programele școlii sunt recunoscute în peste 50 de țări de pe tot globul.

Elevii din Ghana, Camerun, Madagascar, Mauritius, India și Pakistan, pentru a numi doar câțiva, au avut încredere în calitatea înaltă a educației oferite la școală, iar WBS a devenit acum o instituție foarte reputată, cotată printre cele mai bune din țară. Studenții au o gamă largă de calificări, de la diplome de master, diplome de licență și diplome, oferite în modurile de studiu cu normă parțială, online și cu normă întreagă.

Admitere

Procesează pas cu pas procedurile de aplicare pentru studenții internaționali

Pasul 1: Viitorul student completează Formularul de înscriere la Whitefield Business School și trimite formularul împreună cu copii scanate ale primelor cinci pagini de pașaport și certificate educaționale și dovada plății unei taxe de înscriere nerambursabilă de 170 USD la [email protected]

Pasul 2: Consiliul academic al Whitefield Business School va evalua eligibilitatea potențialului student pentru intrarea la cursul dorit.

Pasul 3: După acceptarea și autorizarea dată de consiliul universitar, potențialii studenți ar trebui să ne trimită următoarele documente, astfel încât să procesăm viză:

 • a) Scrisoare de solicitare a vizei de student
 • b) Cerere de intrare în Mauritius
 • c) Extras de cont bancar original pentru 6 luni anterioare (Ar trebui trimis prin curier)
 • d) 4 fotografii dimensiune pașaport (Trebuie să fie trimise prin curier)
 • e) Scrisoare de sponsorizare
 • f) Certificate medicale (Trebuie trimise prin curier)

Pasul 4: Whitefield Business School continuă procesul de solicitare a vizei și depune documentele studenților la Biroul de pașapoarte și imigrare din Mauritius.

Pasul 5: După aprobarea vizei de student, studentul primește o viză provizorie de trei luni pentru a intra în Mauritius. Whitefield Business School informează studentul și i se acordă șapte zile lucrătoare pentru a elimina soldul rămas din taxa de curs.

Pasul 6: Studentul efectuează plata și trimite Transfer Telegrafic ca dovadă a plății.

Pasul 7: Whitefield Business School eliberează documentele originale (scrisoare de bun venit, scrisoare de admitere și viză) ale studentului prin curier rapid.

Pasul 8: Studentul informează Whitefield despre destinatarul documentelor originale și, de asemenea, informează instituția despre datele călătoriei sale. Trimite-ne o copie scanată a biletului de avion. Studenții trebuie să fie în Mauritius cu trei zile înainte de începerea cursului.

Pasul 9: Studentul la sosirea în Mauritius trebuie să fie supus unui control medical la un laborator privat. Raportul va fi depus la PIO pentru eliberarea Vizei pentru perioada de studiu.

Locații

 • Curepipe

  Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

  Întrebări