Keystone logo
Washington University of Virginia (Washington Baptist)

Washington University of Virginia (Washington Baptist)

Washington University of Virginia (Washington Baptist)

Introducere

OMNIS ARBOR BONA FRUCTUS BONOS FACIT

Fiecare copac bun dă roade bune. Acesta este principiul filozofiei noastre. Toți oamenii sunt creați egali, cu îndatoriri și drepturi fundamentale, inclusiv îndatoriri social-economice și drepturi de a căuta fericirea. La Universitatea Washington din Virginia, ne-am angajat să ne ajutăm studenții să dea roade bune în viață și să contribuie la comunitate.

MISIUNEA NOASTRĂ

Dezvoltarea bărbaților și femeilor cu caracter și conducere prin inculcarea educației creștine de calitate prin servicii instituționale sănătoase, astfel încât acestea să aducă contribuții semnificative lumii

FORMAREA CARACTERULUI

Acesta este scopul final al educației noastre. Purtarea fructelor bune este legată de starea copacului. La fel, măsura succesului cuiva trebuie să însoțească și măsura caracterului cuiva. Prin urmare, formarea caracterului este cea mai importantă educație pe care trebuie să o străduim noi înșine.

Declarația credinței

Credem că există un singur Dumnezeu, care există etern în trei persoane: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

Credem că Biblia este inspirată, singurul Cuvânt al lui Dumnezeu infailibil și autoritar.

Credem în zeitatea Domnului nostru Iisus Hristos, în nașterea Sa fecioară, în viața Lui fără de păcat, în minunile Sale, în ispășirea Sa viciară prin sângele Său vărsat, în învierea Sa trupească, în înălțarea Sa la dreapta Tatălui, și în întoarcerea Sa personală și vizibilă în putere și glorie.

Credem că omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu, că a fost ispitit de Satan și a căzut și că, din cauza păcătoșeniei excesive a naturii umane, regenerarea de către Duhul Sfânt este absolut necesară pentru mântuire.

Credem în slujirea actuală a Duhului Sfânt prin a cărei locuință creștinul este capabil să ducă o viață evlavioasă și prin care biserica este împuternicită să îndeplinească marea însărcinare a lui Hristos.

Credem în învierea trupească atât a celor mântuiți, cât și a celor pierduți, a celor care sunt mântuiți până la învierea vieții și a celor care sunt pierduți până la învierea condamnării.

Organizare și angajament

Washington University of Virginia este o instituție non-profit, religioasă, încorporată în Commonwealth of Virginia. WUV este deținut de consiliul de administrație, dr. N. Eugene Brymer ocupând funcția de președinte actual al consiliului de administrație, iar dr. Peter M. Chang ocupă funcția de șase președinte. Declarația istoriei WUV poate fi găsită în catalogul academic WUV. Declarația de proprietate a WUV este disponibilă la cerere, scriind la [email protected] sau vizitând biroul de admitere la 4300 Evergreen Lane, Annadale, VA 22003. Fiind fideli misiunii instituției, ne-am angajat să ajutăm studenții, așa că ca studenții noștri să devină influențe pozitive în societatea noastră. Așa cum spune motto-ul nostru, „Copac bun, fruct bun”, obiectivele noastre se concentrează asupra studenților individuali, deoarece credem că fiecare dintre elevii noștri este un agent al Missio Dei și, prin urmare, are un scop semnificativ de a contribui la toți.

Declarația despre eficacitatea instituțională

Washington University of Virginia se angajează să își ridice standardele educaționale prin întreprinderea unor măsuri sistematice de planificare și evaluare pentru a evalua eficacitatea fiecărui program. În acest scop, personalul și facultatea WUV se angajează să facă o diferență în ceea ce privește creșterea instituțională și învățarea studenților, plasând ceea ce a fost învățat din procesul de evaluare și punându-l în practică în toate aspectele funcționării WUV și, mai important, făcând acest lucru, ceea ce onorează și aderă la misiunea universității.

Efectul efortului educațional al WUV se vede în faptul că majoritatea studenților își găsesc un loc de muncă. Dintre absolvenții din 2019, 43,37% au primit un stagiu, inclusiv formarea practică opțională (OPT), 22,89% au găsit un loc de muncă permanent, 17,50% au urmat un nivel avansat, 13,25% s-au transferat la alte instituții, 4,82% s-au întors în țările lor de origine și 15,66% au continuat cu munca lor inițială.

Chestionarul pentru studenții absolvenți ATS (GSQ) pentru 2018-19 demonstrează datoria redusă a studenților la seminar, care este în general atribuită ratelor accesibile de școlarizare ale WUV. Potrivit constatărilor GSQ 2018-2019, 70% dintre studenți nu au adus datorii educaționale la intrarea în seminar, în timp ce 30% dintre studenți au adus datorii educaționale mai mici de 20.000 USD. 85% dintre studenți nu au avut nicio datorie educațională în timpul studiului în seminar, în timp ce 15% au suportat mai puțin de 10.000 USD.

Conform concluziilor Inventarului de satisfacție a studenților Noel-Levitz din 2018 (SSI), media performanței WUV este mai mare decât media națională în următoarele categorii:

Satisfacerea ratei așteptărilor elevilor de 4,76 peste 4,65 (media națională a școlilor private de patru ani) (+0,11);

Satisfacția față de experiența lor cu școala este de 5,23 peste 5,29 (-0,06); și

Disponibilitatea de a vă înscrie din nou la WUV este de 5,41 peste 5,23 (+0,18).

Elevii de la WUV au, de asemenea, un mare avantaj educațional în ceea ce privește învățarea într-un mediu de clasă divers. Treizeci și cinci de naționalități sunt reprezentate în cadrul studenților WUV. Elevii își împărtășesc reciproc culturile, dietele și obiceiurile. Această expunere unică îi ajută pe elevi să depășească fricile, prejudecățile și prejudecățile și oferă posibilitatea de a realiza că este posibil ca oamenii să trăiască împreună în armonie.

Locații

  • Annandale

    Evergreen Lane,4300, 22003, Annandale

    Programe

      Întrebări