Keystone logo
Washington College

Washington College

Washington College

Introducere

Înființat în 1782, Washington College fost primul colegiu înființat în suverana Statele Unite ale Americii. Generalul George Washington ne-a împrumutat numele său, a donat 50 de guinee fondatorului nostru și a servit în primul nostru Consiliu de vizitatori și guvernatori. Scopul nostru de atunci era să cultivăm lideri cetățeni responsabili. În prezent, ne-am angajat să oferim studenților noștri șansa de a reuși în propriile condiții prin alegeri intenționate, permițând o comunitate globală sănătoasă și regenerativă.

Studenții Washington College lucrează îndeaproape cu facultăți excepționale la proiecte care le pasionează. Cu cercetări independente facilitate de programe precum Societatea Cater și Toll Fellows și experiențe practice de învățare, studenții noștri au acces la oportunități uimitoare, indiferent de ceea ce studiază. Imprimați o carte despre tipografiile antice din Rose O'Neill Literary House, scanați râul Chester de la bordul uneia dintre navele de cercetare ale Centrului pentru Mediu și Societate sau studiați istoria americană în orașul nostru colonial cu Centrul Starr. Combinați înțelepciunea antică și știința modernă cu laboratorul de alimente Eastern Shore pentru a optimiza sănătatea umană și a mediului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Chestertown

    Washington Avenue,300, 21620, Chestertown

    Programe

      Întrebări