Keystone logo
Washburn University

Washburn University

Washburn University

Introducere

Universitatea Washburn Este o instituție publică cu peste 7500 de studenți și 1.000 de cadre didactice și personal implicate în mai mult de 200 de programe academice. Programele noastre conduc la certificare, asociat, licențiat, masterat, doctor în practica medicală și doctorate.

Toate programele noastre sunt oferite prin Colegiul de Arte și Științe și școli de Studii Aplicate, Afaceri, Drept și Nursing pe un campus rezidențial de 160 de acri, situat în inima orașului Topeka, Kan.

Programele de arte liberale și programe profesionale bazate pe amploare sunt îmbogățite de o relație interactivă de lungă durată între campus și comunitatea de capital din Kansas.

E ușor să te implici

În plus față de o gamă largă de opțiuni academice, studenții pot participa la peste 100 de cluburi și organizații din campus - de la The Bod Squad, care susține programele atletice ale NCAA Division II ale lui Washburn, guvernului studenților și dincolo de acesta. Elevii, facultatea și personalul se pot bucura, de asemenea, de numeroase oportunități de voluntariat, culturale și de agrement în campus și în comunitatea Topeka.

La Washburn, o educație de calitate este accesibilă

De la înființarea sa în 1865, Washburn oferă studenților din toate categoriile de viață un loc pentru a-și realiza visele. Astăzi, moștenirea noastră de educație accesibilă și de calitate pentru toți continuă.

 • Washburn se situează anual printre cele mai bune colegii din Midwest de către US News și World Report.
 • Mai mult de 70 milioane dolari în ajutor financiar este disponibil pentru studenți anual.
 • Bursele acordate din resurse universitare totale de 7,9 milioane de dolari.
 • Locuitorii din Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma și Texas plătesc taxa de rezidență Kansas.

Declarație de viziune

Universitatea Washburn este o instituție publică de învățământ premier central, Midwest, recunoscută ca lider comunitar în furnizarea unei experiențe de învățare bazate pe elev, orientată spre predare, pregătirea absolvenților pentru succes în profesia aleasă și stimularea vitalității economice.

Misiune

Universitatea Washburn îmbogățește viața studenților oferindu-le oportunități de dezvoltare și de realizare a potențialului lor intelectual, academic și profesional, conducând la a deveni cetățeni productivi și responsabili. Suntem dedicați excelenței în predare, muncă academică, programe academice și profesionale de calitate și niveluri înalte de interacțiune dintre facultate și student. Dezvoltăm și ne implicăm în relații pentru a spori experiențele educaționale și comunitatea noastră.

Valorile de bază

 • Integritate: acționând într-o manieră sinceră, echitabilă și etică, creând o cultură a încrederii evidente în toate activitățile și deciziile universității.
 • Excelență: slujirea comunității noastre academice prin furnizarea de programe de înaltă calitate, predare, slujire și bursă.
 • Responsabilitate: asigurarea integrității și valorii academice, programatice și fiscale prin gestionarea prudentă a resurselor încredințate Universității.
 • Respect: îmbrățișarea diversității și tratarea celorlalți în mod colectiv cu cinste, deschidere și profesionalism în toate interacțiunile, activitățile și luarea deciziilor.
 • Colaborare: lucrul spre obiective comune cu alții în cadrul universității și al comunității, valorizând în același timp munca în echipă, participarea și diversitatea ideilor și a perspectivelor.
 • Inovație: încurajarea, examinarea și sprijinirea dezvoltării ideilor prin încurajarea ingenuității și creativității individuale și crearea unui mediu cu oportunități de creștere și schimbare.


Programele noastre sunt pe deplin acreditate de către Comisia Învățământului Superior.


Universitatea Washburn este capabilă să ofere programe de învățământ la distanță într-un număr de state, prin calitatea noastră de membru în SARA - Acordurile de reciprocitate ale Consiliului Național pentru Autorizări de Stat. SARA este un acord voluntar între statele sale membre și teritoriile SUA care stabilește standarde naționale comparabile pentru oferta interstatală de cursuri și programe postsecondary de învățământ la distanță. În conformitate cu acordul actual, Washburn este autorizat să ofere programe în toate statele, cu excepția Statelor Unite ale Americii, Florida și Massachusetts, care nu sunt membre ale SARA.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Topeka

  1700 SW College Ave,, 66621, Topeka

Întrebări