Keystone logo
© BIMM University
Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Introducere

Indiferent dacă acesta este primul pas către o calificare sau dacă face parte din dorința dvs. de a învăța pe tot parcursul vieții, avem multe cursuri și activități extra-curriculare diferite pentru a vă oferi.

Fiind una dintre cele mai mari colegii de învățământ superior și de învățământ superior din Marea Britanie, cu colegii unice din două județe, ne propunem să oferim experiențe de învățare care duc la dezvoltarea unor baze mai largi de calificare și a unor destinații îmbunătățite pentru toți studenții noștri.

Revederea noastră recentă Ofsted evidențiază succesul nostru și concentrarea puternică atât asupra studenților, cât și asupra nevoilor industriei. Suntem, de asemenea, unul dintre doar cinci colegii din Marea Britanie care primesc competențe de acordare a diplomelor de către Consiliul Privy - ceea ce înseamnă că calitatea noastră academică a învățământului superior și standardele sunt egale cu orice universitate.

Noi credem că nu este vorba doar de calificările și cunoștințele vitale de care aveți nevoie pentru a obține mai departe, dar abilitățile transferabile esențiale pentru a vă ajuta la următorii pași, indiferent de ce ar putea fi.

WCG vă va ajuta să dezvoltați o mentalitate antreprenorială prin insuflarea de abilități și comportamente inovatoare și inovatoare, care vă vor ajuta să deveniți un succes într-o lume din ce în ce mai competitivă.

Oferim toate cele de mai sus într-un mediu de susținere, prietenos, de înaltă calitate și tehnologic. Ratele noastre de succes ale studenților și rezultatele de la nivelul A sunt la un nivel ridicat, studenții noștri progresând într-o gamă largă de cariere cu branduri recunoscute la nivel global, iar mulți studenți și-au înființat propriile afaceri și proiecte de întreprindere.

Locații

  • Royal Leamington Spa

    Warwick New Road, CV32 5JE, Royal Leamington Spa

    Întrebări