Keystone logo
© Eva Dang
Warwick Summer School

Warwick Summer School

Warwick Summer School

Introducere

Warwick Summer School va fi găzduită pe campusul universității Warwick, în centrul Angliei, ușor de accesat cu feroviarul, mașina sau avionul din toate părțile Regatului Unit și din străinătate.

Școala noastră de vară este o combinație unică de învățare și dezbatere cu academicieni renumiți și vorbitori invitați, care locuiesc alături de colegii dvs. într-o zonă frumoasă din Warwickshire. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele de bază sau căutați ceva ceva mai specializat, avem un curs potrivit pentru dvs. Școala noastră de vară chiar se adresează tuturor și include o serie de cursuri în economie, afaceri, științe, științe sociale și umaniste.

Universitatea din Warwick este o universitate lideră la nivel mondial, Russell Group, recunoscută pe scară largă ca lider mondial în cercetare și educație. Recent clasată pe locul 9 în Marea Britanie (The Guardian 2020 League Table), Universitatea din Warwick are 17 subiecți în primele zece, inclusiv informatică, studii de afaceri și management și contabilitate și finanțe (The Complete University Guide 2020) cu economia clasată pe locul 1 ( The Good University Guide 2020). Scoala noastră de vară interesantă le permite studenților să beneficieze de o excelentă predare și expertiză academică. Cazarea pentru această experiență de vară interesantă și îmbogățitoare de trei săptămâni se află pe campusul universitar autonom Warwick, cu spații remarcabile de predare și învățare, o bibliotecă de 24 de ore pe zi, centru de artă și cinema, centru sportiv, restaurante și cafenele și multe altele. spații verzi, inclusiv lacuri, păduri și câmpuri deschise.

Locații

 • Coventry

  University of Warwick, CV4 7AL, Coventry

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări