Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

Introducere

Colegiu este de aproximativ mai mult decât un grad. Este o investiție în viitorul tău.

Educația de arte liberale vei primi la Wartburg, vă permite să câștige nu numai abilitățile necesare din domeniul ales de studiu, dar, de asemenea, abilitățile de gândire critică necesare pentru a explora etica de luare a deciziilor și implicarea în comunitate, comunicare eficientă, competențe culturale, și colaborare.

Misiunea noastră

Wartburg Colegiul este dedicat provocatoare și stimularea elevilor pentru viața de conducere și de serviciu ca o expresie de spirit a credinței lor și de învățare.

Identitatea noastră

Wartburg College este un colegiu de arte liberale al Bisericii Luterane (ELCA). Tu nu trebuie să fie Luterana, sau chiar creștină, pentru a aprecia modul în care o educație Wartburg va ajuta să descopere sensul și scopul pentru viața ta.

Multe colegii de lucru de la un crez comun sau o declarație de credință în cazul în care se impune credința. Alte colegii păstrează credința din viața comunității în întregime. La Wartburg College, vom folosi abordarea luterană a educației, care construiește o comunitate în jurul unei conversații plină de viață și cuprinzătoare de credință și de învățare.

Martin Luther, care a declanșat Reforma în 1517, a fost atât un pastor și un profesor universitar. El a luptat cu problemele mai mari de viață și de modul în care credința ar putea schimba cu adevărat lumea din jurul nostru. Din cauza perspectivei noastre teologice Lutherana, dorim să luptăm, de asemenea, cu aceste întrebări mari, în timp ce lucra prin cei patru ani de la Wartburg. Vă invităm și să încurajeze conversații cu oameni din diverse medii și cu diferite perspective spirituale. La rândul său, veți afla mai multe despre propriile credințe și valori.

Apelarea ta poate descoperi

Wartburg Colegiul îi ajută pe elevi să descopere și pretenția lor chemările legăturilor lor de învățare, cu credință și valori, înțelegerea lor de ei înșiși și darurile lor, perspectiva lor asupra vieții și viitorului, precum și oportunitățile de participare la biserică, comunitate, și întreaga societate în finalitate și modalități semnificative.

Date pe scurt Academic

Media clase de mărime: 17 Raportul elev-facultate: 11: 1 facultate full-time: 104 facultate clasat cu cel mai înalt grad în disciplină: 99% pozitii de facultate Inzestrat: 2 scaune distins, 11 scaune dotate, 1 profesorale distins, 4 profesorale înzestrați.

Cele mai multe Majors Populare

Administrarea 1 Business 2 Biologie 3 Educație elementară 4 Jurnalism și Comunicare 5 Muzica Educație

Recunoașterea internațională

Unul dintre cele cinci colegii pentru a primi inaugurala Premiul Învățământului Superior Civică al Centrului de la Washington pentru serviciile de învățare și implicarea comunității. La nivel național clasificate de către Fundația Carnegie pentru promovarea de predare ca una dintre cele 12 colegii exclusiv de bacalaureat care promovează învățarea experiențială și implicarea comunității. Numit de opt ori consecutiv președintelui superior comunitar Educație Serviciul de Onoare Roll, de trei ori "cu distincție", în semn de recunoaștere a eforturilor de voluntariat de către elevi Wartburg. Unul din numai sase colegii Iowa incluse în 2014-15 Colegiile distinși care recunoaște școlile care au demonstrat devotamentul lor de a "studenților implicați, o mare învățătură, comunități vibrante, și rezultate de succes." Wartburg a fost clasat pe locul 16 in natiune pentru studiu pe termen scurt în străinătate, în 2014 Open Doors Raportul, realizat în parteneriat cu Departamentul de Stat al SUA a Biroului de afaceri educaționale și culturale. Incluse în Washington lunare cele mai bune arte liberale colegii de rang pentru contribuția sa la binele public prin mobilitatea socială, cercetarea și service. Câștigătorul din 2012 a lui NetImpact "Pași mici, Big Victorii Challenge", o competiție națională între universități și colegii recompensarea acțiunilor sociale și de mediu. Clasat pe locul în Princeton Review ca fiind unul dintre cele mai bune colegii din regiunea Midwest. Listat în Colegii de top Peterson pentru Stiinta printre 200 de școli cu programe deosebite în domeniul științei și matematică. Unul dintre cele două colegii în Iowa, care urmează să fie recunoscute la nivel național de către Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice pentru programul său elementar de educație. Inclus printre primele niveluri Cel mai bun Național de Arte Liberale Colegiile ca fiind clasificate de către US News and World Report. Clasat pe locul 7 între universitățile naționale și colegii de arte liberale de către US News and World Report ca "overperformer" în ratele de absolvire pentru studenții din familii cu venituri mici. Inclus în revista Money "cele mai bune colegii" clasament. Programul Wartburg "comunitate Constructorii" a fost acordat un premiu MacJannet pentru cetățenie globală.

Absolvent în patru ani!

Ce este o absolvire Rata?

Acest lucru poate fi un concept foarte confuz. Practic, acest lucru este procentul de elevi care finalizează de fapt un grad la instituție. Cele mai multe rapoarte on-line va arăta o rată de promovabilitate de 6 ani, care este procentul de elevi cu normă întreagă au primit gradul lor de licență în termen de șase ani, care a devenit durata medie a unei educații universitare la mai multe universități. Acest lucru nu este adevărat la Wartburg College.

93% dintre absolvenții noștri a terminat lor de grade în patru ani. Din full-time studenții care au început la Wartburg, 63% se va finaliza gradul lor de la Wartburg, care este considerată o rată foarte mare de absolvire. In ultimii 10 ani, Wartburg a avut o rată de absolvire la fel de mare ca 70%.

De ce compara cinci ani de la școlile de stat la patru ani de la Wartburg?

Realitatea pentru mulți studenți este că va dura patru-și-o jumătate până la cinci ani sau mai mult pentru a câștiga un grad de la o școală de stat, potrivit statisticilor naționale. La Wartburg, 93 la sută dintre absolvenții noștri finaliza gradul lor în patru ani.

Locații

  • Waverly

    100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Întrebări