Keystone logo
Warsaw School Of Computer Science

Warsaw School Of Computer Science

Warsaw School Of Computer Science

Introducere

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

De ce WSCS

WSCS este singura universitate din Polonia unde membrii consiliului consultativ al rectorului sunt în același timp directori generali ai celor mai mari companii IT din lume, precum Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco, Intel, IBM și Oracle.

Școala noastră este una dintre cele mai dinamice universități private care se dezvoltă dinamic, fiind de asemenea unică datorită faptului că oferim studii într-un singur domeniu al științei - informatică!

Scopul educațional principal al WSCS este de a-și echipa elevii atât cu cunoștințe teoretice, cât și cu abilități practice necesare pentru a deveni un profesionist în specializarea informatică selectată. Școala oferă, de asemenea, cursuri și ateliere gratuite și ateliere studenților săi, care își vor spori și mai mult abilitățile și își vor îmbogăți experiența în calitate de specialiști IT. Școala cooperează în mod regulat cu cele mai mari companii IT, care la rândul lor oferă studenților și absolvenților stagii gratuite și plătite care fac parte din curriculum și permit studenților să își verifice abilitățile proprii în lumea reală a activității IT. Școala participă la proiectele internaționale organizate de cele mai mari companii IT precum IBM Scholars Program, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative și SAP Academic Project.

WSCS are 4 săli cu locuri pentru 130 de studenți, 12 laboratoare, inclusiv laboratoare moderne de rețea construite conform standardelor Cisco și laborator grafic, 6 săli de seminar, sala de conferințe, cafenea și bar de studenți, sală de gimnastică, bibliotecă și sală de lectură, alte birouri administrative.

Dacă doriți cu adevărat să studiați informatica și să lucrați în sectorul IT într-un loc care este dedicat exclusiv acestui domeniu de știință, atunci Warsaw School Of Computer Science este locul potrivit pentru a vă începe cariera!

Caracteristici Campus

    Locații

    • Warsaw

      Marka Edelmana 17, 00-169 Warsaw, Poland, 03, Warsaw

      Întrebări