Keystone logo
Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Introducere

Warsaw College of Promotion

Promovare, mass-media

Universitatea își propune să educe specialiști cu înaltă calificare, să le ofere cunoștințe teoretice solide și abilități avansate, profesionale, corespunzătoare așteptărilor pieței muncii. Creăm profesioniști mobili și flexibili, potriviți pentru noi posibilități de angajare. Scopul nostru educațional este cel mai bine descris de motto-ul latin al Universității "Consilio Manuque" (cu prudență și adorință).

Învățământul la Universitatea noastră se bazează pe programe și planuri de studii originale destinate specializărilor individuale. Experiența de 16 ani în domeniul educației, cercetarea amănunțită și atitudinea flexibilă față de schimbări ne permit să eliminăm o serie de cunoștințe și abilități care ar putea fi irelevante pentru viitoarea piață a forței de muncă și să transformăm procesul de educație în funcție de necesitățile fiecărui individ student.

117311_pexels-photo-669615.jpeg

Forme de studii

Educația de la Universitatea noastră are forma unor cursuri, cursuri, seminarii, cursuri de limbi străine și ateliere de lucru. Formele de curs sunt adaptate la anumite discipline și abilitățile predate. Elevii pot participa, de asemenea, la consultări periodice cu lectori. Un program de predare modern concentrat pe abilități practice nu poate fi implementat fără facilitățile necesare, inclusiv aplicații pe computer pe care studentul va trebui să le folosească odată angajat.

Profesori

Tutorialele de la Universitatea sunt conduse de peste 100 de lectori, incluzând majoritatea profesorilor și medicilor. Personalul universității este un specialist care se implică activ în domeniile profesionale și, prin urmare, este responsabil pentru implementarea formării profesionale.

Evaluarea calității

Calitatea înaltă a educației este universitatea este preocuparea noastră principală. În 2016, Universitatea a fost acreditată pozitiv de către Comisia de Acreditare din Polonia, iar acreditarea este valabilă până în 2023.

Având un timp bun

Elevii la Promotion, Media

Locații

 • Warsaw

  Al. Jerozolimskie str. 44, 00-024, Warsaw

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări