Keystone logo
VUZF University

VUZF University

VUZF University

Introducere

VUZF University IN BRIEF


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University este o instituție privată de învățământ superior, situată în capitala Bulgariei - orașul Sofia. Este prima universitate privată specializată în domeniul finanțelor, asigurării, managementului și marketingului în Republica Bulgaria. A fost fondată în 2002 prin Rezoluția Adunării Naționale. În ultimii cinci ani, programul sa concentrat puternic asupra studiilor în domeniul finanțelor, inovării, afacerilor și antreprenoriatului.

VUZF oferă programe de licență, masterat și doctorat în domeniul profesional al economiei. Programele de studii în programele de licență și de master sunt oferite în forme de învățământ obișnuit, cu frecvență redusă și la distanță. Ph.D. programele sunt oferite în forme regulate, cu jumătate de normă, dar și sub formă de pregătire individuală. Universitatea deține toate acreditările naționale (acreditare instituțională și de program) acordate de Agenția Națională de Evaluare și Acreditare și acreditare britanică acordată de Consiliul de Acreditare britanic. Acest lucru certifică faptul că universitatea a încorporat standarde de înaltă calitate a procesului educațional, a facultății, a personalului și a facilităților, în conformitate cu toate standardele aplicate instituțiilor de învățământ superior din Marea Britanie.
În ultimii 16 ani, VUZF a reușit să se stabilească ca una dintre cele mai bune universități din Bulgaria în domeniul afacerilor și economiei. Ultima ediție a sistemului de clasificare a universităților bulgare în 2018 a clasat VUZF în top 5 în domeniul profesional al economiei din 26 de universități din acest domeniu.

Misiunea VUZF este de a pregăti specialiști cu înaltă calificare în domeniul finanțelor, afacerilor și antreprenoriatului pentru a dezvolta cunoștințe teoretice și practice, în conformitate cu necesitățile practicii contemporane. Politica academică a universității vizează încorporarea celor mai bune practici educaționale în Europa. Pe de o parte, scopul său principal este de a oferi studii de înaltă calitate și succesul carierei studenților prin menținerea unei colaborări foarte bune cu comunitatea de afaceri. Aproximativ 90% dintre absolvenții de universități încep să lucreze în domeniul majorității dobândite în sectorul financiar privat, precum și în afaceri.

VUZF University sunt:

Specializarea în domeniul economiei, care asigură o legătură strânsă între cunoștințele teoretice și cele practice din programele oferite

Personal academic excelent cu experiență de afaceri și de management substanțial

Portofoliu larg de programe oferite atât la nivel universitar, cât și la nivel de absolvent

Flexibilitatea, împreună cu legăturile strânse cu afacerile, care permit implementarea rapidă a noutății în educație în ceea ce privește deschiderea de noi programe și cursuri

Boutique Boutique, tratament individual, se concentrează pe satisfacția studenților și experiența de studiu

Foarte des, VUZF University își încep propria afacere. Pentru a le ajuta, universitatea oferă servicii de consultanță gratuite legate de formarea în diverse specializări, precum și oportunități de dezvoltare profesională și personală. Pe de altă parte, VUZF University oferă cursuri la nivel înalt, comparabile cu cele mai importante universități din Europa. Dovezi și una dintre prioritățile principale în politica de dezvoltare a VUZF este implementarea cooperării cu universități străine în cadrul diferitelor programe de licență, masterat și postuniversitare. VUZF University partenerul a 20 de universități din Europa în cadrul programului ERASMUS și are o colaborare solidă cu universitățile europene și internaționale de vârf.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


Lectorii au o contribuție importantă la calitatea înaltă a programelor de studii oferite de universitate. Membrii facultății se numără printre cei mai importanți cercetători din țară, cu o vastă pregătire și experiență practică. Mulți dintre lectori au, de asemenea, o poziție bună în societatea profesională, în calitate de directori executivi ai companiilor, directori din sectorul corporativ și șefi de stat (de exemplu, foști miniștri, președinți ai autorităților de reglementare financiară, membri ai parlamentului național). Aflați mai multe despre VUZF University pe site-ul: www.vuzf.bg

Locații

  • Sofia

    1 Gusla Str., Ovcha Kupel District, 1618, Sofia

Întrebări