Keystone logo
Varna University of Management

Varna University of Management

Varna University of Management

Introducere

Varna University of Management ( VUM ) este o școală de afaceri internațională situată în Europa, Bulgaria. Elevii din peste 50 de țări beneficiază de o educație excelentă în Afaceri și Marketing, IT, Turism și Managementul Ospitalității, Gastronomie și Artă culinară.

VUM oferă programe de diplomă de bacalaureat și de masterat, predate în întregime în limba engleză, în colaborare cu universități din țări precum Marea Britanie (Cardiff Met), Elveția (BHMS), Olanda (Universitatea Stenden). Elevii studiază curriculumul sincronizat ca și în instituțiile partenere și trebuie să îndeplinească aceleași standarde înalte în examene. Ei absolvă cu diplome atât de la universitățile partenere și VUM .

VUM menține relații excelente cu afacerile și se bucură de un succes de lungă durată de a-și plasa studenții cu angajatori de top din SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, doar pentru a numi câteva.

VUM în clasamentul global

  • VUM ocupă primul loc printre 1600 de instituții de învățământ superior din întreaga lume pentru mobilitatea studenților, în conformitate cu prestigioasa clasă U-Multirank
  • VUM a primit 3 Palme de Excelență - Școală de Afaceri Excelente cu influență internațională consolidată - de către clasificarea Palme de Excelență pentru Europa de Est.
  • Universitatea este clasată pe locul 9 în Europa de Est pentru gradul MBA de către Best-masters.com.
  • Universitatea este clasată pe locul 20 în lume pentru gradul său internațional de ospitalitate și management turistic (MSc) de la Best-masters.com.
  • Numarul de publicatii VUM facultatea VUM si studentii a obtinut rangul Universitatii in Top 300 printre scolile de afaceri din intreaga lume, potrivit Retelei de Stiinte Sociale (SSRN) .

Locații

  • Varna

    13A Oborishte Street , , Varna

Întrebări