Keystone logo
Voxel School Máster en Concept Art
Voxel School

Máster en Concept Art

Madrid, Spania

10 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Amestecat, În campus

Introducere

Dezvoltă abilități tehnice și artistice de prim nivel pentru a aborda conceptualizarea artistică a proiectelor de jocuri video, filme și publicitate în fazele lor de pre-producție.

Obține o pregătire de înaltă specializare în domeniul designului, pre-producției secțiunii vizuale și direcție artistică a unui proiect creativ bazat pe digital.

În timpul masterului, aprofundați în tehnicile de desen și pictură digitală cu software profesional de editare și procesare digitală a imaginilor, învățând și să implementați instrumente 3D care vă vor facilita procesele de producție.

Masterul are un atelier de proiecte în care vei avea opțiunea de a dezvolta un portofoliu profesional, precum și de a face parte dintr-un proiect colectiv multidisciplinar al școlii prin care poți da vizibilitate muncii tale în industrie, poți participa la târguri, concursuri și festivaluri profesionale.

Vă veți putea concentra pe o mare varietate de sectoare, cum ar fi jocuri video, filme animate, filme live-action, seriale, comunicare vizuală și publicitate.

Sunt titluri oficiale?

În cazul masteraturilor, acestea sunt diplome proprii al căror scop este conectarea studentului cu industria atât prin intermediul profesorilor, cât și prin proiecte cu companii.

În cazul masteraturilor de la Universitatea Complutense din Madrid, acestea sunt programe de formare permanentă acordate de Universitatea Complutense din Madrid.

Universitatea spaniolă acordă două tipuri de diplome de master: diplomă de master universitar și diplomă de master de formare permanentă. Primul tip este indicat studenților care doresc să acceseze un doctorat și, ulterior, o carieră didactică la universitate. Al doilea tip, printre care se numără calificările Voxel School , este conceput ca o calificare profesională care leagă studentul de țesătura industrială pentru a găsi un loc de muncă acolo.

Admitere

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări