Keystone logo
Voxel School

Voxel School

Voxel School

Introducere

Centrul Universitar de Arte Digitale Voxel School este un centru de capital privat lider în zona sa. Fondată în 2016, este administrată de profesioniști din industria animației, jocurilor video, filmelor, efectelor vizuale și noilor tehnologii, care au fost strâns legate de managementul și predarea universitare de mai bine de un deceniu.

Voxel School se angajează să fie un instrument util pentru societate în dezvoltarea de noi domenii legate de domeniul artelor digitale, mereu aliniate la cea mai actuală realitate a muncii și răspunzând Economiei Digitale. În acest scop, școala se concentrează principal pe atragerea celor mai bune talente profesionale în predare și își concentrează eforturile pe oferirea unei experiențe de înaltă performanță studenților săi.

Centrul Universitar are importante alianțe strategice pentru legătura universitate-afacere. Dintre acestea, alianța cu Sony PlayStation Iberia se remarcă pentru predarea studiilor universitare pe teritoriul național, care asigură munca comună pentru integrarea elevilor Voxel School în mediul de joc video profesional, fiind singurul centru educațional aprobat la nivel internațional ca a Partener PlayStation.

Voxel School este un centru universitar atașat Universității din Deusto și cu un acord de colaborare cu Universitatea Complutense din Madrid și oferă diplome universitare oficiale în domeniile 3D și jocuri video, film și publicitate și design și ilustrație, precum și diplome de master profesional. în aceleaşi zone.

Locații

  • Madrid

    Calle de los Vascos, 25, 28040, Madrid

Întrebări