Keystone logo
VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

Introducere

A fi în domeniul educației înseamnă a fi pregătit pentru schimbare, învățarea este o mișcare constantă.

Dacă adăugăm la această caracteristică esențială viteza pe care o experimentăm astăzi în schimbarea socială, atunci când vorbim despre metoda de predare, trebuie să începem prin a spune că totul este posibil.

Începem cu evidentul: limbajul ne permite să comunicăm. Prin urmare, învățarea unei a doua limbi trebuie să aibă ca axă principală comunicarea. Îi punem pe studenții noștri să comunice în spaniolă, metoda noastră are un accent clar asupra comunicării. Pe lângă acest scop didactic, credem în puterea de scufundare într-o comunitate de vorbitori de spaniolă. Când elevii sunt scufundați în limba pe care dorește să o învețe, tot ceea ce învață în clasă se aplică tot timpul în diferite contexte ale vieții reale. Această expunere constantă comunică nevoia unei motivații puternice și, prin urmare, le crește foarte mult șansele de a învăța.

În VOS profităm de puterea educațională a acestei scufundări în limbă: nu există realități aparente, folosim realitatea cu toată puterea ei, atât în clasă, cât și în afara acesteia (în e-learning acest lucru este, de asemenea, posibil: imersiunea în spaniolă poate fi aproape pe deplin realizat printr-o rețea socială).

Această achiziție de cunoștințe continuă în ateliere săptămânale și activități culturale care fac din fiecare zi o aventură culturală cu spaniolă.

Când proiectăm programa noastră educațională și planificăm fiecare clasă de spaniolă, suntem foarte conștienți de faptul crucial că „învățarea a fost afectată de tehnologie”. Acest lucru schimbă practica predării, rolul elevului, ceea ce este cunoașterea și, în esență, ceea ce facem pentru ca oamenii să învețe.

Locații

 • 1906

  Marcelo Torcuato de Alvear,1459, C1060, 1906

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări