Keystone logo
Vytautas Magnus University

Vytautas Magnus University

Vytautas Magnus University

Introducere

Vytautas Magnus University ( VMU ) este o universitate publică care a fost înființată în 1922. Clasată în QS World University Rankings în top 800+ VMU este singura instituție publică de învățământ superior din Lituania și una dintre puținele din regiune în care se oferă o educație largă în domeniul artelor liberale. Aceasta înseamnă că studenții își pot schimba și organiza liber programul, minori într-un domeniu și major în altul, să călătorească în străinătate prin schimburi internaționale și să se pregătească pentru acele călătorii urmând unele dintre cele 30 de cursuri de limbi străine disponibile.

187172_FOTODREAMAPPLY1.png

VMU lucrează cu multe universități și oameni de știință din întreaga lume, implementând proiecte, schimburi de studenți și angajați și îmbunătățind sistemul nostru de studiu și cercetare. Este o instituție internațională și multilingvă care dezvoltă continuu rețele internaționale și dialoguri interculturale, participă la proiecte internaționale științifice, academice și sociale, încurajează mobilitatea lectorilor și studenților și promovează dialogul și toleranța.

Informații utile pentru studenți

 • Diverse burse: care acoperă taxa de școlarizare, pentru realizările academice etc.
 • Cazare garantată în căminul Universității pentru primul an de studii
 • Cheltuieli lunare (cazare, transport, alimentatie etc.) ~ 350 EUR
 • Sistem de sprijin pentru mentori, o varietate de cluburi și organizații pentru studenți
 • Universitatea de Vară Baltică (BSU) – o varietate de școli de vară din care să alegeți

Statistică

  Caracteristici Campus

  Vytautas Magnus University este un mediu modern de studii și cercetare și un spațiu intelectual.

  Universitatea oferă studenților nu doar să studieze în noile săli de clasă, laboratoare moderne sau biblioteci bogate situate în inima orașului Kaunas, ci și în campusul universitar, aflat la doar 20 de minute de centrul orașului.

  De asemenea, studenții își pot petrece timpul liber la VMU Sport Center, care a fost deschis în 2021. Pentru a explora natura frumoasă în grădina botanică VMU sau pentru a arunca o privire la diverse expoziții la VMU Arts Center.

   Cerinte pentru viza

   Toți studenții internaționali acceptați pentru studii universitare sau de schimb, vizită de cercetare sau stagiu la Vytautas Magnus University ( VMU ) ar trebui să verifice ce document de migrație (viză, certificat, permis de ședere sau niciunul dintre ei) este necesar să aibă pentru intrarea și reședința legală în Lituania .

   Burse și finanțare

   Vytautas Magnus University caută studenți ambițioși, inteligenți și talentați și le oferă diverse oportunități de burse pentru studii de licență și master cu normă întreagă.

   Clasamente

   QS World University Rankings – #801-1000

   QS Emerging Europe and Central Asia 2022” (QS EECA) – #61

   Clasamentul de angajare a absolvenților QS – #301-500 #301-500

   Clasamentul universității naționale lituaniene - #3

   Locații

   • Kaunas

    Vytautas Magnus University V. Putvinskio g. 23, LT-44212, Kaunas

   • Vilnius

    Vilnius, Lituania

   Programe

   Chat with students

   Întrebări