Keystone logo
Vistula University Master în turism și recreere
Vistula University

Master în turism și recreere

Warsaw, Polonia

4 Semesters

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 2.000 / per year *

În campus

* pe an, 1100 EUR pe semestru - taxă de școlarizare pentru studii cu normă întreagă pentru cetățenii UE. 120 EUR - taxă de înregistrare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Descrierea programului

Studiind turismul și recrearea la nivel de masterat, vă va oferi cunoștințe de management în domeniul turismului și vă va permite să dezvoltați în continuare abilitățile pe care le-ați dobândit la nivel de licență. Veți învăța cum să desfășurați în mod independent și profesional o agenție de turism, o stațiune turistică sau o unitate alimentară și să organizați evenimente de afaceri premium.

Patru semestre la Școala de Ospitalitate din Varșovia oferă o mare oportunitate de a dobândi abilitățile necesare pentru a vă crea propria afacere turistică sau ospitalitate - și nu numai în Polonia! Acest lucru va fi posibil datorită, printre altele, aptitudinilor manageriale, în special gândirii strategice, precum și abilităților de limbi străine (B2 sau mai mult, conform Cadrului European Comun de Referință).

Prin alegerea programului de masterat în Turism și recreere, veți obține cunoștințe din industrie complete, ceea ce vă va permite să vă dezvoltați potențialul pe piața competitivă. Vă vom ajuta să deveniți rapid un expert în domeniul ales.

Despre program

Curriculum-ul programului de turism și recreere la nivel de master a fost conceput special pentru a extinde cunoștințele dobândite în timpul studiilor de licență. Veți câștiga noi abilități legate de managementul complex - în turism, recreere și sport, managementul ospitalității și catering, precum și organizarea de evenimente de afaceri. Veți fi învățați de practicanți de lungă durată, de experți renumiți și de lectori cu experiență, care vor face totul pentru a combina eficient teoria și practica.

Internship

Lucrul în sectorul turismului înseamnă a lucra cu alți oameni și necesită experiența necesară, pe care o veți putea câștiga pe parcursul studiilor, datorită opțiunii noastre de practică. Biroul nostru de carieră vă va ajuta să faceți stagii, atât în Polonia, cât și în străinătate.

Expertiză

Studierea la Școala de Turism și Managementul Ospitalității din Varșovia vă va oferi cunoștințele necesare pentru a deveni rapid un expert în turism și recreere.

Sub-majors

Studierea turismului și a recreerii vă va permite să vă extindeți cunoștințele într-unul din cele cinci sub-specializări, care sunt adaptate nevoilor pieței muncii.

 • Sub-major: Management în Turism

Un sub-major perfect pentru oricine dorește să învețe aspectele legale, economice și de marketing ale turismului global. Veți descoperi principiile care reglementează piața turistică, produsele sale și regiunile turistice. Proiectele internaționale și colaborarea cu organizatorii de călătorii vă vor permite să obțineți cunoștințe.

 • Sub-major: Management sportiv

Acest sub-major vă va permite să învățați cum să gestionați evenimente recreative și sportive, precum și centre de fitness. Chiar înainte de absolvire, veți participa activ la organizarea evenimentelor, datorită colaborării noastre strânse cu organizatorii de evenimente sportive - track și field.

 • Sub-major: Management în industria hotelieră

Dacă sunteți interesat în planificarea activităților de afaceri legate de hotel și promovarea acestora, acest sub-major este pentru dvs. Veți explora piața hotelieră internă și globală și veți dobândi cunoștințele despre managementul locațiilor.

 • Sub-major: Management Catering

Acest sub-major este destinat tuturor celor care sunt interesați în planificarea activităților de afaceri legate de catering și promovarea acestora. Veți explora piața internă și globală a serviciilor de alimentație și veți absorbi cunoștințele legate de gestionarea unităților alimentare.

 • Sub-major: Managementul întâlnirilor

Acest sub-major vă va permite să învățați cum să organizați călătorii de afaceri, conferințe, târguri și alte evenimente de afaceri. În timp ce studiați la Școala de Turism și Managementul Ospitalității din Varșovia, veți avea multe oportunități de a participa la congrese internaționale și excursii de stimulare. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă alătura MPI (Meeting Professional International), care vă va oferi acces la conferințe organizate, printre altele, în Londra, Copenhaga, Davos, Düsseldorf și Barcelona.

Carieră după studii

Studiind turismul și recrearea la Școala de Turism și Managementul Ospitalității din Varșovia se va asigura că sunteți gata pentru cariera visurilor tale. Vă putem oferi un curriculum sensibil și oportunități suplimentare de dezvoltare, cum ar fi tabere de instruire și conferințe. Acest sub-major vă va permite să obțineți abilități practice, cu care veți gestiona eficient stațiunile turistice și evenimentele de afaceri.

Beneficiile studierii ingineriei computerelor

 • Gestionarea eficientă

Cursurile noastre de experți vă vor învăța să vă uitați la munca dvs. dintr-un unghi practic, de afaceri. Veți ști cum să organizați evenimente de afaceri și cum să acționați în situații neașteptate.

 • Operarea unui hotel sau a unui complex alimentar

Veți învăța cum să gestionați funcționarea unui hotel și cum să vă asigurați că oaspeții dvs. vor să vină din nou. Veți extinde cunoștințele dvs. despre cum să gestionați persoane și organizații. Veți ști cum să navigați eficient în mediul internațional.

 • Management în turism și sport

Dacă doriți să lucrați într-un mediu dinamic, veți aprecia cu siguranță natura practică a cursurilor noastre, care vă vor învăța cum să navigați pe piața turistică și să organizați evenimente sportive. Veți avea ocazia să obțineți mai multă experiență, chiar înainte de absolvire, prin participarea la proiecte internaționale sau prin colaborarea cu organizatorii evenimentelor recreative.

Taxe de școlarizare

Taxă de școlarizare pentru studii cu normă întreagă și part-time în studenții polonezi - studenți din afara UE

 • Taxă de înscriere: 120 €

 • Taxă de școlarizare (pe an): 1 300 €

 • Taxă de școlarizare (pe semestru): 700 €

Taxă de școlarizare pentru studii cu normă întreagă în limba engleză *

Cetățenii UE și alți cetățeni:

 • Taxă de înscriere: 120 €

 • Taxă de școlarizare (pe an): 2 000 €

 • Taxă de școlarizare (pe semestru): 1 100 €

Cetățenii din celelalte țări:

 • Taxă de înregistrare: 200 €

 • Taxă de școlarizare (pe an): 3 000 €

 • Taxă de școlarizare (pe semestru): 1 600 €

* Grupul de cetățeni din alte țări care plătesc aceleași taxe ca și cetățenii UE include: cetățeni din alte țări europene, din toate țările din America de Nord și de Sud, din Caraibe, precum și cetățeni din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Mongolia, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare