Keystone logo
Vistula University

Vistula University

Vistula University

Introducere

Despre noi

Vistula University este, împreună cu Școala de Ospitalitate din Vistula (fostă Școala de Turism și Managementul Ospitalității din Varșovia), unul dintre pilonii principali ai grupului Vistula din Universități care se dezvoltă dinamic. Ambele instituții operează pe un campus din Varșovia. În 2014, ei s-au alăturat de la Universitatea de Afaceri din Wrocław, iar în 2018 de către Academia de Științe Umaniste Józef Gieysztor din Pułtusk și Universitatea Olsztyn.

Grupul de Universități Vistula înseamnă 27 de ani de experiență pe piață. Se amestecă tradiția și cele mai inovatoare tendințe din lumea științei. Universitățile din cadrul grupului sunt legate împreună de o misiune comună. Oferim tinerilor cunoștințele despre care vor avea nevoie în viitor. Ne aflăm în evidență pentru profilurile practice care oferă absolvenților noștri o garanție a succesului pe piața forței de muncă în mediul economic dinamic și în schimbare din Polonia și Europa. Personalul nostru academic este recunoscut de către autoritățile științifice și practicienii. Colaborăm îndeaproape cu organizațiile de afaceri și internaționale.

În prezent, educăm peste 5.000 de tineri din 83 de țări. Lectorii noștri provin de pe toate continentele, iar studenții noștri pot studia în 40 de țări, ca parte a programului Erasmus. Deschiderea către lume contribuie la mediul unic de învățare al Grupului de Universități din Vistula. Studenții polonezi nu mai trebuie să călătorească în străinătate dacă doresc să-și studieze și să își perfecționeze competențele într-un mediu internațional.

La Grupul Universităților din Vistula, valorificăm energia și oportunitățile generate de cooperarea reciprocă a cinci instituții de învățământ superior.

De ce Vistula

Alegeți Vistula University și Școala de Ospitalitate din Vistula (fostă Școală de Turism și Management Ospitalitate din Varșovia) Aceste universități cu renume, înființate de experții de top din Polonia, sunt bine stabilite pe piața educației. Colaborăm îndeaproape cu afacerile și susținem studenții întreprinzători, ceea ce ne face unice pe piața educației din Polonia.

avantaje

Diplomă de prestigiu

 1. Suntem una dintre cele cinci cele mai bune universități publice și private, potrivit clasamentului universităților din cadrul portalului educațional Perspektywy din 2015.
 2. Potrivit casei
 3. Următoarele acreditări ale societăților academice internaționale au mărturie cu privire la acest fapt: Consiliul Mondial și Adunarea pentru Educație Cooperativă, EURASHE, CEEMAN - cea mai prestigioasă acreditare de management acordată universităților.

Câștigi cunoștințe practice de la experți de renume

Facultatea noastră de predare și cercetare este formată din profesioniști care se bucură de cunoștințele dobândite în lucrul cu firme și instituții de renume, printre care: profesorul Witold Orłowski - fost consilier economic prezidențial și membru al Consiliului Național pentru Dezvoltare, Dr. Marek Kulczycki - președinte al FM Bank PBP , fost profesor la Universitatea ONU, profesorul Krzysztof Rybiński - fostul vicepreședinte al Băncii Naționale a Poloniei, profesorul Andrzej Olechowski - fost ministru al finanțelor și ministrului afacerilor externe, prof. Longin Pastusiak - fostul vicepreședinte al Adunării Parlamentare a NATO, profesorul Jerzy M. Nowak - Vicepreședinte al Asociației Euro-Atlantice, profesorul Paweł Bożyk - membru al Senatului Universității Națiunilor Unite din Tokyo, profesor asociat Oskar Kowalewski, membru al consiliului de redacție al revistei Family Business Review, profesorul Jan Fazlagić - expert în gestionarea cunoștințelor, educației, creativității, inovării și profesor universitar Roman Fulneczek - fostul președinte al consiliului de administrație al lui Towarzystwo Ubezpieczeniowe Daewoo, profesor asociat Wojciech Kostecki - membru al inițiativei Fellows Fellows Global, dr. Aleksandra Wiktorow, ombudsmanul în asigurări, fost ministru al muncii.

Prin colaborarea cu studenți strălucitori din universități de clasă mondială, asigurăm că educația pe care o oferim corespunde nevoilor reale ale pieței muncii globale.

Studiezi într-un mediu internațional

 • Faceți o plimbare în jurul campusului și veți auzi aproape fiecare limbă.
 • Veți putea participa la stagii și proiecte educaționale în străinătate, inclusiv proiecte în Germania, Spania și Turcia.
 • Dacă doriți, puteți participa la programul Erasmus și puteți studia la una dintre cele 30 de universități partenere.
 • Vistula University organizează, de asemenea, evenimentul Săptămânii Internaționale, în cadrul căruia veți avea ocazia de a participa la prelegeri din partea profesorilor din străinătate.
 • Portalul educației Perspektywy a recunoscut eforturile noastre internaționale de promovare în cadrul concursului Genius Universitatis 2014.

Vă pregătim pentru o carieră internațională

 1. Vistula University vă oferă posibilitatea de a participa la programe de burse, stagii, precum și la proiecte internaționale desfășurate, de exemplu, în China.
 2. De asemenea, puteți profita de JOB SPOT, o inițiativă inovatoare pentru studenți, care organizează prelegeri de către specialiștii în afaceri și zilele deschise ale angajaților.
 3. Globalizer este încă un program unic. Este singurul program din Polonia care permite studenților străini să-și scrie lucrările în formă de proiecte. Scopul este de a sprijini companiile noastre prin lansarea de activități în țările de origine studențești.

Programe Online - studiați unde și când vreți

Potrivit cercetării realizate de Ministerul Muncii și Politicii Sociale, programele de învățământ la distanță sunt perfecte atunci când vine vorba de pregătirea profesională, deoarece acestea imită perfect munca profesională. În octombrie 2014, am creat o platformă avansată de e-learning pentru programele de finanțe și contabilitate, economie și management. Platforma m-Vistula poate fi accesată oriunde, oricând, utilizând orice dispozitiv - fie un telefon, un comprimat sau un computer. Veți câștiga același tip de grad ca și alți elevi. Diferența constă în modul în care este organizat curriculumul - 60% dintre cursuri sunt cursuri de învățare la distanță. Mai multe informații sunt disponibile aici

Bursele vor ajuta la plata cheltuielilor de școlarizare

Posibilitățile sunt numeroase, pornind de la bursele bazate pe necesități, până la bursele pentru realizări academice, bursele de asistență specială, bursele pentru persoanele cu dizabilități și bursele de studii pentru merite academice. Mai multe informații sunt disponibile AICI

Încetați forma într-una din secțiunile noastre sportive

Pentru a vă pune la dispoziție o sală sportivă specială, cu o suprafață de peste 600 m2, adaptată pentru baschet, volei, fotbal de interior, badminton și aerobic (datorită sistemului audio excelent). Clădirea universității dispune de echipament modern, profesional care vă va ajuta să vă mențineți în formă și să vă modelați corpul. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a folosi terenurile de tenis situate lângă colegiu cu o reducere de 50%.

Studiu asupra unui campus modern

Campusul de 29 000 m2 conține camere cu aer condiționat, săli de curs cu o capacitate de sute de studenți, clase spațioase, o sală de lectură, bibliotecă, sală de gimnastică, centru sportiv, precum și 2 restaurante care servesc feluri de mâncare și gustări din întreaga lume. În zilele mai calde, vă puteți relaxa în aer liber în curtea spațioasă a universității. Clădirea este, de asemenea, accesibilă pentru persoanele cu handicap.

Misiune

Cea mai bună cale este să ne pregătim absolvenții pentru cariera viitoare prin modernizarea permanentă a tehnologiei de studiu și adaptarea programului nostru de studiu la lumea în schimbare.

Vision 2020

Vistula va fi o universitate care citește cel mai bine provocările viitorului. Vrem să fim o universitate de primă alegere pentru cei care au ambiția de a dobândi cunoștințe și de a câștiga lumea.

Locații

 • Warsaw

  Stokłosy,3, 02-787, Warsaw

Întrebări