Keystone logo
Virginia Union University

Virginia Union University

Virginia Union University

Introducere

Virginia Union University fost înființată în 1865 pentru a oferi sclavilor nou-emancipați o oportunitate de educație și avansare. Universitatea este rezultatul fuziunii a patru instituții: Richmond Theological Seminary, Wayland Seminary, Hartshorn Memorial College și Storer College.

Seminarul teologic Richmond a ținut cursuri în Richmond, Virginia, la Lumpkin's Jail, o fostă celulă deținută pentru sclavi fugari. În același timp, Wayland Seminary a fost fondat de American Baptist Home Mission Society din Washington, DC Doi ani mai târziu, în 1867, Storer College a fost fondat în Harper's Ferry, West Virginia, iar în 1883, Hartshorn Memorial College și-a deschis porțile în Richmond ca primul colegiu pentru femeile afro-americane.

După trei decenii de activitate independentă, Richmond Theological Seminary și Wayland Seminary au fuzionat la 11 februarie 1899 pentru a forma Virginia Union University . Mai târziu, în 1932 și, respectiv, în 1964, Hartshorn Memorial College și Storer College au devenit parte a acestei UNIUNI.

Locații

  • Richmond

    North Lombardy Street,1500, 23220, Richmond

    Întrebări