Keystone logo
Virginia Commonwealth University, School of Education Master în Educație (M.Ed.) cu concentrare în consiliere de cuplu și familie
Virginia Commonwealth University, School of Education

Master în Educație (M.Ed.) cu concentrare în consiliere de cuplu și familie

Richmond, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8.025 / per semester *

În campus

* rezident în statul Virginia, taxă cu normă întreagă (9-15 credite)

Introducere

M.Ed. in Counselor Education, cu concentrare în consiliere de cuplu și familie, este un program de 60 de ore de credite conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere ca consilieri în clinici, centre de îngrijire a sănătății, școli și cabinete private. Programul se concentrează pe formarea pentru a aborda o serie de probleme personale și profesionale cu care se confruntă indivizii, cuplurile și familiile printr-un cadru sistemic. Secvența de curs îndeplinește cerințele educaționale atât pentru consilierul profesionist autorizat, cât și pentru terapeutul de căsătorie și familie licențiat, astfel cum sunt stabilite de Departamentul Profesiilor Sănătății din statul Virginia.

Concentrația de consiliere pentru cupluri și familie îndeplinește cerințele de licență pentru alte state, totuși anumite state au cerințe diferite. Este responsabilitatea studentului să verifice cu consiliul de stat de licență pentru a verifica cerințele necesare pentru a fi eligibil pentru licență și pentru a planifica îndeplinirea acestor cerințe. Programul necesită cel puțin doi ani de studiu pentru a finaliza.

Facultatea depune toate eforturile pentru a ajuta studenții să individualizeze un program de absolvire pentru a se potrivi nevoilor și intereselor lor profesionale. Cu toate acestea, individualizarea are loc într-un mediu de constrângeri legitime care gravitează în jurul cerințelor instituționale, de acreditare și de licență. Membrii facultății văd fiecare program ca mai mult decât un simplu agregat de cursuri, iar studenții ar trebui să planifice toate activitățile programului împreună cu consilierii lor de facultate.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări