Keystone logo
© Virginia Commonwealth University
Virginia Commonwealth University, School of Education

Virginia Commonwealth University, School of Education

Virginia Commonwealth University, School of Education

Introducere

Indiferent dacă obiectivele dvs. de carieră includ implicarea în învățământ non-profit, învățământ superior, K-12 sau entități guvernamentale, programele academice VCU School of Education duc învățarea la un nou nivel. Fiind a 16-a cea mai bună școală publică de studii superioare și a 10-a cel mai bun master online în educație pe baza US News and World Report (2023), facem lucrurile diferit. Suntem neobișnuiți la Virginia Commonwealth University (VCU). Transformând vieți. Servirea comunităților. Învățarea ridicată. Este mai mult decât un slogan aspirațional. Este scopul nostru. Valorile noastre de inovare, incluziune, concentrare pe comunitate și colaborare ne ghidează zilnic, cu diversitatea, echitatea, incluziunea și accesul în centrul activității noastre. La Școala de Educație VCU, mergem pe jos. Vino să mergi cu noi. VCU a fost recunoscută patru ani consecutivi drept campion al diversității de către revista INSIGHT In Diversity, iar Școala de educație VCU a urmat exemplul, 32% dintre studenții SOE identificându-se ca fiind minorizați rasial. Facultatea și personalul nostru sunt cunoscuți în întreaga lume ca lideri în cercetarea și instruirea în educație și aduc ani de experiență în lumea reală la clasă. Cercetările arată că diversitatea stimulează excelența și, cu finanțarea noastră externă de peste 37,4 milioane de dolari care sprijină cercetarea, avem un impact mare în contestarea status quo-ului. VCU este clasată printre cele mai inovatoare 30 de universități publice de US News and World Report, iar Școala de Educație este clasată pe locul 13 pentru implicarea școlii de către Fundația Națională pentru Știință. Dacă sunteți gata să fiți de neoprit, alăturați-vă comunității noastre astăzi.

Viziune

Să fim un lider în practicile educaționale receptive, bazate pe nevoi și bazate pe cercetare, care transformă viețile celor pe care îi servim în comunitățile noastre, în special a celor care au fost marginalizați din punct de vedere istoric.

Misiune

Avansăm învățarea și cunoștințele prin cercetare, predare și implicare cu impact pentru a oferi studenților, profesioniștilor și comunităților noștri instrumentele pentru a crea o schimbare progresivă. Pregătim și sprijinim profesioniștii să conducă schimbarea și să informeze politicile și practicile sociale, economice, de sănătate și educaționale.

Valori

  • Inovator – Cultivați descoperirea, creativitatea, originalitatea, inventivitatea și talentul.
  • Incluziv – Asigurați-vă un climat de încredere și respect reciproc în care indivizi din medii culturale diferite, identități, abilități și experiențe de viață sunt îmbrățișați, implicați și împuterniciți să conducă excelența și succesul.
  • Axat pe comunitate – Construiți relații deliberate/intenționate cu comunitatea înconjurătoare și implicați-vă în acțiuni care se concentrează pe nevoile oamenilor săi.
  • Colaborativ – Încurajează colegialitatea și cooperarea cu parteneri interni și externi pentru a promova învățarea, cercetarea și serviciile.

Locații

  • Richmond

    West Main Street,1015, 23220, Richmond

Întrebări