Keystone logo
Vilnius University Master în Managementul sistemelor naturale
Vilnius University

Master în Managementul sistemelor naturale

Šiauliai, Lituania

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

01 Sep 2024

EUR 5.680 / per year *

În campus

* taxa de înscriere 100 EUR

Introducere

Programul Managementul sistemelor naturale își propune să ofere studenților cele mai recente cunoștințe teoretice și practice în domeniul ecologiei, pentru conservarea și recuperarea cu succes a ecosistemelor noastre naturale și seminaturale. Studenții învață să evalueze echilibrul ecosistemelor terestre și să propună decizii care să permită durabilitatea. Aceștia vor dezvolta competențe în utilizarea căilor navigabile interioare și a resurselor naturale terestre.

Aceasta va include furnizarea de comunități ecologice care să se adapteze la schimbările climatice și la condițiile de mediu. Absolvenții programului vor fi capabili să organizeze și să efectueze cercetări și să ofere consultanță în situații în care trebuie evaluat impactul globalizării asupra diversității biologice și a sănătății umane și în care este necesară o acțiune în domeniul ecologiei, în ceea ce privește aplicațiile practice și/sau cercetarea.

De ce să alegeți acest program?

  • Flexibilitate: veți putea să alegeți subiectele pe care doriți să le studiați și să vă ajustați planul de studiu pentru a reflecta interesele personale sau obiectivele de carieră.
  • Orientare internațională: studenților li se permite să își finalizeze o parte din studii într-o universitate străină sau să se angajeze în cercetare.
  • Metodologiile de studiu hibride le permit studenților să studieze o parte din program la distanță.

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări