Keystone logo
Villanova University

Villanova University

Villanova University

Introducere

Villanova University este o comunitate catolică augustiniană de învățământ superior, dedicată excelenței și distincției în descoperirea, diseminarea și aplicarea cunoștințelor. Inspirată de viața și învățăturile lui Iisus Hristos, Universitatea se bazează pe înțelepciunea tradiției intelectuale catolice și promovează o înțelegere mai profundă a relației dintre credință și rațiune.

Villanova subliniază și celebrează artele și științele liberale ca fundamentale pentru toate programele academice. Comunitatea universitară salută și respectă membrii tuturor credințelor care încearcă să alimenteze o preocupare pentru binele comun și care împărtășesc un entuziasm pentru provocarea unei cetățenii responsabile și productive pentru a construi o lume dreaptă și pașnică.

În îndeplinirea acestei misiuni, ne angajăm pentru excelența academică, pentru valorile și tradițiile noastre, și pentru studenții noștri, absolvenți și comunitatea globală.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Villanova

    Lancaster Avenue,800, 19085, Villanova

    Întrebări