Keystone logo
Vietnam National University System Ho Chi Minh City University of Science

Vietnam National University System Ho Chi Minh City University of Science

Vietnam National University System Ho Chi Minh City University of Science

Introducere

Bine ați venit la Universitatea de Științe, unul dintre cei șase membri stimați ai sistemului universitar național din Vietnam din orașul Ho Chi Minh. Istoria Universității noastre a început în 1941 odată cu înființarea Colegiului de Științe din Indochina, care a devenit apoi Facultatea de Științe din Saigon în 1956. Prin colaborarea cu Facultatea de Litere, instituția noastră a fost redenumită Universitatea Hochiminh City în 1977.

Universitatea General City a fost împărțită în Universitatea de Științe Naturale și Universitatea de Științe Sociale și Umaniste în 1996, devenind apoi cei doi membri comuni ai Universității Naționale Vietnam din Ho Chi Minh City.

Sistemul Universitar Național Vietnam Ho Chi Minh City - Universitatea de Științe a moștenit și a urmărit în mod constant să devină o instituție excelentă pentru educație și cercetare științifică în științe de bază și tehnologii aplicate în Vietnam. Avem peste cincisprezece mii de studenți și absolvenți care urmează 52 de programe de licență și 32 de programe de absolvent. Oferim un mediu de cercetare educațional excelent pentru a insufla pasiunea pentru știință și responsabilitate socială fiecărui student.

Locații

  • Ho Chi Minh City

    10.76313433430251, 106.68218242633345, , Ho Chi Minh City

    Întrebări