Keystone logo
Victoria University of Wellington Master of Arts - MA
Victoria University of Wellington

Master of Arts - MA

Wellington, Noua Zeelandă

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

NZD 9.212 / per course

În campus

Introducere

Construiți pe baza diplomei de onoare cu studii și cercetări avansate la nivel de masterat și deveniți un lider în domeniul dumneavoastră.

Studiați-vă în detaliu subiectul de specialitate și profitați de oportunitatea de a contribui la cunoștințele mondiale în acest domeniu. Îmbunătățiți-vă gândirea critică, comunicarea și abilitățile de rezolvare a problemelor și învățați să creați și să evaluați idei noi.

Lucrând alături de unele dintre cele mai importante cadre universitare din Noua Zeelandă, veți finaliza o teză de cercetare de până la 40.000 de cuvinte și veți deveni un expert în domeniul dumneavoastră, cu abilități de cercetare foarte dezvoltate.

Un masterat în arte vă va stimula perspectivele de carieră și vă va deschide ușile către noi oportunități. Fiți un lider într-un domeniu al științelor umaniste sau al științelor sociale și contribuiți la transformarea Noii Zeelande într-un loc mai bun.

Durată

Dacă faceți un masterat prin teza de masterat, în mod normal va trebui să îl finalizați în 12 luni sau în doi ani dacă studiați cu jumătate de normă.

Volumul de muncă

Dacă studiați cu normă întreagă, vă puteți aștepta la un volum de muncă de cel puțin 30 de ore pe săptămână în cea mai mare parte a anului. Dacă nu vă puteți angaja atâtea ore, ar trebui să vă înscrieți ca student cu jumătate de normă.

Admitere

Despre Școală

Întrebări