Keystone logo
Victoria University of Wellington Master în Studii Strategice - MSS
Victoria University of Wellington

Master în Studii Strategice - MSS

Wellington, Noua Zeelandă

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

08 Jul 2024

NZD 14.563 / per course

În campus

Introducere

Construiți-vă o carieră cu acoperire globală. Dezvoltați o perspectivă aprofundată asupra problemelor strategice și de securitate la nivel mondial cu o diplomă de un an recunoscută la nivel internațional.

Perspective și oportunități internaționale

Dezvoltarea unei înțelegeri practice și teoretice profunde a modalităților de exercitare a puterii. Explorați modul în care sunt gestionate conflictele și menținută securitatea în întreaga lume.

Veți obține informații despre problemele geopolitice presante ale epocii noastre, cum ar fi relația dintre SUA și China, securitatea cibernetică, Marea Chinei de Sud și răspunsurile strategice la problemele terorismului și ale conflictelor civile.

Îmbunătățiți-vă politica, abilitățile analitice și de cercetare și accelerați-vă cariera cu un program de studii strategice conectat la nivel global.

Studiind cu Școala de Istorie, Filosofie, Științe Politice și Relații Internaționale, vă veți alătura unui program complet integrat de Științe Politice și Relații Internaționale, oferindu-vă acces la o gamă largă de cursuri și expertiză relevante.

Conexiuni de capital

Profitați de locația programului în capitala țării și de relația strânsă cu comunitățile politice, diplomatice și de securitate. Veți dezvolta conexiuni și veți obține expertiză practică prin seminarii, mese rotunde și prelegeri invitate.

Recunoaștere internațională

Lucrați cu un personal recunoscut la nivel internațional, care este un cercetător, profesor și comentator proeminent în probleme strategice și de securitate.

Volumul de muncă

Dacă studiați cu normă întreagă, vă puteți aștepta la un volum de muncă de 40-45 de ore pe săptămână în cea mai mare parte a anului. Studenții cu jumătate de normă care urmează două cursuri pe trimestru trebuie să lucreze în jur de 20-23 de ore pe săptămână. Asigurați-vă că luați în considerare acest lucru dacă lucrați.

Vă puteți estima volumul de muncă prin însumarea numărului de puncte pe care le veți face. Un punct este aproximativ egal cu 10-12 ore de muncă.

Durată

De obicei, durata studiilor MSS este de 12 luni pentru studenții cu normă întreagă și de 24 de luni pentru studenții cu fracțiune de normă. PGDipSS durează, în general, două trimestre cu normă întreagă sau patru trimestre cu normă parțială.

Admitere

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări